Πιερικός - Λιγότερα προβλήματα για το Σούλη Παπαδόπουλο

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010
Σίγουρα έχω περισσότερες λύσεις από ότι στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στον αγώνα με την Καλαμάτα που θα γίνει το Σάββατο και πάλι εκτός έδρας. Η επιστροφή του Τασίδη και Κοντέων καθιστά πιο εύκολο το έργο του προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλου σε ότι αφορά την αμυντική θωράκιση της ομάδας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα λείψουν και πάλι παίκτες κλειδιά  όπως είναι ο Θάνος, ο Φρέντερικς αλλά και ο Χατζηζήσης που είναι τιμωρημένοι. Ο τεχνικός του Πιερικού στη χθεσινή προπόνηση που άρχισε στις 11:45 και στο 25λεπτο δίτερμα  που έγινε δοκίμασε τρία διαφορετικά σχήματα εντεκάδας και είναι βέβαιο ότι ...έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του και γι’ αυτό η εντεκάδα θα είναι διαφορετική από αυτή του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Πάντως δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη αν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα ο Πιερικός έχει για στόχο όχι ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά τη νίκηξ που θα τον φέρει κοντά στην εξάδα των πλεϊ-οφ ανόδου.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα  το οποίο περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις ρυθμού  και συναρμολόγησης και τεχνικές  με μπάλα με τους παίκτες σε ζευγάρια. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλα με στόχο τη γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στη συνέχεια έγινε ένα οικογενειακό διπλό στο οποίο υπήρχαν πολλά στοιχεία τακτικής με τον προπονητή του Πιερικού να δοκιμάζει και σχήματα εντεκάδας.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία. Στη χθεσινή προπόνηση έβγαλαν όλο το πρόγραμμα 24 ποδοσφαιριστές. Ο Πέντα ήταν στο γήπεδο αλλά δεν προπονήθηκε κυρίως  για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενοχλήσεων που είχε στην ωμοπλάτη και έκανε μασάζ. Ο Λαζαρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ήταν απόντες ο Τόσκας λόγω συμμετοχής του στην εθνική ομάδα των Νέων και ο νεαρός τερ/κας Τσιντώτας λόγω σχολείου.σ’ήμερα η προπόνηση θα αρχίσει στις 15:00 που είναι η ώρα έναρξης του Σαββατιάτικου αγώνα, την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη αφού στις 2:45 θα πετάξει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία και από κει οδικός για την Καλαμάτα.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks