«Οργή και αποτροπιασμός» από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τις φήμες σχετικά με στημένο ματς «Ακατανόητη συκοφαντική επίθεση»

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 10-3-2010
Την αγανάκτηση και την οργή της για τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο σκάνδαλο των ύποπτων αγώνων, που περιέχονται στον φάκελο που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, εξέφρασε η ΠΑΕ της Ηπείρου. Οι Γιαννιώτες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για συκοφαντική επίθεση και αφήνουν αιχμές κατά του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κάνοντας λόγο για επιλεκτική διαρροή.
Αναλυτικά, αναφέρει η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα επιθυμούσε να εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό της, σε σχέση με δημοσιεύματα που ήλθαν στο φώς σήμερα το απόγευμα (σ.σ.: Τρίτη), διαμέσου τηλεοπτικών εκπομπών και ιστοσελίδων. Αν και έχουμε αναγνωριστεί πολλάκις από το σύνολο του δημοσιογραφικού και αθλητικού χώρου, ως η ΠΑΕ που έχει επιλέξει το δρόμο της ακεραιότητας, της εντιμότητας και της διαφάνειας, εντούτοις βρισκόμαστε από σήμερα το απόγευμα, εμπλεκόμενοι προφανώς σε ένα πόλεμο συμφερόντων και λάσπης, με μόνο κατηγορούμενο της ομάδα μας, για το ότι έκανε το «λάθος» να είναι νικήτρια στο παιχνίδι της με τον Πανθρακικό.

» Καλούμε και προκαλούμε τον οποιοδήποτε, να δει τον αγώνα που φαινόμαστε 'εμπλεκόμενοι', των επτά κίτρινων καρτών, των πολλών ευκαιριών και δοκαριών σε βάρος μας, του τερματοφύλακα μας κυρίου Σικαλιά ως του καλύτερου παίκτη μας, του νοσηλευθέντος στο νοσοκομείο τερματοφύλακα της ομάδος μας κυρίου Ελευθερόπουλου, του «δολοφονικού» μαρκαρίσματος στον ποδοσφαιριστή μας κύριο Σίσιτς και να εντοπίσει οτιδήποτε το επιλήψιμο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

» Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας που και πάλι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γίνεται στόχος σε μια ακατανόητη συκοφαντική επίθεση σε βάρος μας. Προκαλεί εντύπωση στο πανελλήνιο, που για ακόμη μια φορά «συμβαίνει» επιλεκτική διαρροή από το γραφείο του Γ.Γ.Α., που να θυμίσουμε είχε μιλήσει για αιματοκύλισμα των Ιωαννίνων στο παιχνίδι με τον Άρη, κάτι που ήταν απολύτως αναληθές.

» Τόσο πολύ ενόχλησε η νίκη μας επί του Αστέρα Τρίπολης; Eίμαστε τόσο δυσάρεστοι στη SUPERLEAGUE;» (ΝΕΑ)
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks