Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πιερίας - Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός του 2009

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010
Τη Δευτέρα και μετά την επιμορφωτική δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών του συνδέσμου Πιερίας πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου με μοναδικό θέμα «Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2009».
Υπήρχε απαρτία, αν και δε χρειαζόταν γιατί ήταν η δεύτερη, και αμέσως εκλέχτηκε πρόεδρος που διηύθυνε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Προτάθηκε, κάτι άλλωστε που συνηθίζεται, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νταμπώσης Δημήτριος και εκλέχτηκε ομόφωνα. Στη συνέχεια εκλέχτηκαν δύο πρακτικογράφοι, οι κ.κ Καζάς Αθανάσιος και Καραϊσαρίδης Νικόλαος και... άρχισε ο οικονομικός απολογισμός με την ανάγνωση του πρακτικού της εξελεγκτικής επιτροπής από τον πρόεδρο της κ. Θεόδωρο Παυλίδη.
Διευκρινήσει για όλα τα θέματα που αφορούσαν το 2009, έσοδα και έξοδα έδωσε ο Ταμίας του Δ.Σ του συνδέσμου κ. Γιάννης Παπαδημητρίου.
Τα  Έσοδα 2009 ήταν: 62.297,41 ευρώ
Τα  Έξοδα 2009 ήταν: 25.531,72 ευρώ
Υπόλοιπο για χρήση 2010: 36.765,69 Ευρώ

Το υπόλοιπο αυτό είναι μέχρι και 31-12-2009. απαντώντας σε σχετική ερώτηση αν σήμερα το υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο ο Ταμίας κ. Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διαφοροποιηθεί λόγω πρόσφατης εκδρομής.
Οι παρόντες διαιτητές-μέλη, μη εν ενεργεία και εν ενεργεία που ξεπερνούσαν τους σαράντα ενέκριναν τον Οικονομικό Απολογισμό του 2009.
Η Γ.Σ έλυσε τις εργασίες της αν και ένα μέλος ήθελε να κάνει διευκρινήσεις σ’ αυτά που ήδη διευκρινίστηκαν και πολύ σωστά του αφαιρέθηκε ο λόγος γιατί ήδη οι διαιτητές άρχισαν να αποχωρούν από την αίθουσα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks