ΣΦΙΠ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010
ΠΙΕΡΙΚΟΣ / ΑΡΧΕΛΑΟΣ
            Παρακολουθώντας την φετινή πορεία της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συντελεστές της ομάδας που μας κάνει περήφανους.
            Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα, σε ένα κομβικό σημείο που θα κριθούν πολλά. Θεωρούμε χρέος μας να υπενθυμίσουμε στον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης, ότι πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε για να μην πάει στράφι το όνειρο που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, το όνειρο της ανόδου.
            Ας είμαστε όλοι λοιπόν την Κυριακή τ’ απόγευμα στις 5μμ στο κλειστό της πόλης μας, για να ενώσουμε τις φωνές μας, για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας, για να αναδείξουμε την αγωνιστική και φίλαθλη καθ’ όλα υπεροχή μας. Κάθε αγώνας από δω και πέρα πρέπει να αντιμετωπίζεται απ’ όλους μας σαν τελικός. Υπάρχει ραντεβού με την Ιστορία στο τέλος της χρονιάς, κι από την πλευρά μας πρέπει να φροντίσουμε να είμαστε συνεπείς. (ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΙΠ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks