Πιερικός- ΤΕΤΑΡΤΗ-Σε φιλικό αγώνα - Πιερικός - Ομάδα Νέων Πιερικού 4-1 - ΠΕΜΠΤΗ -Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί»

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010
Μια ομάδα του Πιερικού με παίκτες που δεν έπαιξαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό αντιμετώπισε στο πλαίσιο της καλύτερης αγωνιστικής τους παρουσίας και σε παιχνίδια και όχι μόνο με προπονητές
Νίκησε την ομάδα των Νέων με 4-1 τέρματα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και έληξε ισόπαλο με 1-1 τέρματα. Στο δεύτερο οι επαγγελματίες μπήκαν πιο αποφασιστικά  και εκτός από τα τρία γκολ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες.
Οι νέοι στάθηκαν πολύ καλά και έδειξαν ότι το μέλλον είναι δικό τους.
Τα γκολ
Στο 32΄ ο Κωνσταντινίδης με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ και έγραψε το 1-0
Στο 44΄ο Κωτσιόπουλος με συρτό σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής τη μπάλα από όμιλο παικτών και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 49΄ σουτ του Γκουγκουλιά  αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 56΄ο Κοντέων με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1.
Στο 60΄ ο Γκουγκουλιάς με σουτ ανεβάζει το σκορ στο 3-1.
Στο 66΄ ο Τσιτλακίδης απέφυγε και τον τερ/κα με γρήγορη  ενέργεια και έγραψε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις
Πιερικός: Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Παστός, Κοντέων, Λαζαρίδης, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόϊτς, Γκουγκουλιάς, Ρέγιες.
Νέοι Πιερικού: Κουδουνάς  (Τσιντώτας), Μυστακίδης Γρ., (Καραγκούνης), Πανανός (Ντόσης), Κραγιόπουλος  (Πουτσίκης), Κωτσιόπουλος  Παπατόλιος (Μετενίδης),    Τσιανάκας (Τσικαδέρης), Μίγκος  (Μπαρέκας), Παπαδόπουλος (Σεχολάρι), Παναγιωτίδης, (Μυστακίδης Ιωαν.), Κατσαμάγκας   (Μάρκογλου) 
ΧΘΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 25-2-2010 

Σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία θέλει ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος στο παιχνίδι της Δευτέρας με το Θρασύβουλο, μία ομάδα που στην έδρα της έχει μόνο μία ήττα.
Για το παιχνίδι αυτό μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής του Πιερικού δήλωσε:
«Αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα και η θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα την αδικεί.
Είναι μία ομάδα που έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ και έχει παίκτες ικανούς και έμπειρους».
Ήρθε και προπονήθηκε ο Σάββας Εξουζίδης
Ατομικό ο Ολγκίν

Επέστρεψε όπως αναμένονταν ο Σάββας Εξουζίδης με μία μικρή καθυστέρηση και προπονήθηκε χθες με τους συμπαίκτες του. Αντίθετα ο Ολγκίν ακολουθώντας το πρόγραμμα που του έδωσε ο γιατρός του Πιερικού κ. Μανώλης Παπακώστας, προπονήθηκε μόνος του με το πρόγραμμα που του δόθηκε. Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας με το Θρασύβουλο.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα στο οποίο πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές και το οποίο περιλάμβανε, τρέξιμο, δρομικές ασκήσεις και ένα δεκαπεντάλεπτο παιχνίδι με τους παίκτες κατά εξάδες για κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.
Μετά το ζέσταμα όσοι έπαιξαν στο φιλικό της Τετάρτης (εκτός των Παστού, Ρέγιες, Κοντέων, Γκουγκουλιά και Καρακούτση) αποχώρησαν. Οι υπόλοιποι συνέχισαν με τέσσερα αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο των πέντε λεπτών το καθένα που κύρια στοιχεία είχαν την πίεση και τα γρήγορα τελειώματα των φάσεων σε εστίες με τερματοφύλακες.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks