ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010
(ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
Τα γυμνάσια του Κορινού και της Περίστασης επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πιερικού με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, προκειμένου να μοιράσει δωρεάν εισιτήρια στους μικρούς μαθητές για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τη Δόξα Δράμας, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι μαθητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι που γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να μάθουν για την πορεία του Πιερικού στο πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει η ομάδα. 
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στα παιδιά είπε:  
“Σκοπός της επίσκεψής μας σήμερα είναι να σας γνωρίσουμε αλλά και εσείς να γνωρίσετε από κοντά τους παίκτες του Πιερικού, να τους ρωτήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει για την πορεία της ομάδας και όχι μόνο αλλά και να βγείτε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους. Εμείς σαν ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλουμε να κερδίσουμε νέους φιλάθλους, θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με τη νεολαία του Νομού. Γιατί αν σας ρωτήσω τί ομάδα είστε κανείς δεν θα πει Πιερικός και είναι κακό αυτό για μία ομάδα όπως ο Πιερικός που δόξασε το Νομό πριν κάποια χρόνια στην Α' Εθνική και τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ήρθαμε σήμερα εδώ. Να έρθετε από τώρα σε αυτήν ηλικία στο γήπεδο, ώστε αύριο μεθαύριο να λέτε ότι είστε Πιερικός. Μα μπει ο Πιερικός στην καρδιά σας”.
Στο γυμνάσιο του Κορινού ο διευθυντής του σχολείου κ. Άλκης Τασιόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του αθλητισμού στη ζωή του ανθρώπου αλλά και στην καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος το οποίο θα πρέπει να ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες. Επίσης επεσήμανε τη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής του Πιερικού καθώς όπως είπε με αυτό τον τρόπο οι νέοι του νομού έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα και να μάθουν όχι μόνο για το παρόν το συλλόγου αλλά και την σημαντικότατη ιστορία του.
Ανάλογες επισκέψεις σε σχολεία θα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σε μία προσπάθεια να επισκεφτεί ο Πιερικός όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία της Πιερίας.   
 
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks