Τον "έπνιξε" στη... λίμνη - ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 4-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 2-2-2010


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν ένα από τα τέσσερα γκολ εις βάρος του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας, επικράτώντας με 4-0! Ο "Αγιαξ" της Ηπείρου, διέλυσε τον "δικέφαλο" του Βορρά και την περίφημη άμυνά του σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο! Ντιμπαλά (7', 81'), Κούσας (24') και Σνάουτσνερ (43' αυτ.), τα γκολ των νικητών.
Προχθές οι παίκτες του ΠΑΠΟΚ δεν θέλησαν να προπονηθούν γιατί δεν είχαν πληρωθεί, με τους διοικούντες της ΠΑΕ να τους εξηγούν πως απλά υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση.
Μάλιστα όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Sentra 103,3", οι τόνοι στις συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών του "δικεφάλου" του βορρά και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέβηκαν επικίνδυνα.
Την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ζητούσε υπομονή και κατανόηση, λέγοντας πως η ομάδα έχει μπροστά της κρίσιμα παιχνίδια, κάποιος εκ των τεσσάρων αρχηγών του απάντησε: "Έχετε δίκιο, αλλά εσείς δεν πρέπει να μιλάτε, γιατί κάθε 27 και 28 του μήνα φωνάζατε πως αν δεν είχαν μπει τα λεφτά δεν θα παίζατε!(novasports.gr)
Ολα αυτά είχαν άμεση επίπτωση στην σημερινή ντροπιαστική ήττα του ΠΑΟΚ απο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ με το βαρύ σκόρ 4-0 και τον αποκλεισμό του απο τους 4 του κυπέλλου Ελλάδος.
Θα δούμε ποιές θα είναι οι εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών....

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks