Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Καλαϊτζής (18 ετών), εντάχθηκε στην ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Αφού ξεκαθάρισε με τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου και εισήχθη στο τμήμα ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της Λαμίας, μετακόμισε στην πόλη της Λαμίας, αφού πρώτα συμφωνήθηκε η μεταπήδησή του στην ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Θα .....
συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα εκεί, ενώ παράλληλα θα σπουδάζει και της Σχολή του.Αρχικά θα αγωνίζεται στην Κ20, όπου και ξεκίνησε την προετοιμασία, με απώτερο σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.Φιλοδοξία που έχει κάθε ποδοσφαιριστής.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ:
- Εντάχθηκε στις ακαδημίες του Βατανιακού από ηλικία 7 ετών.
-Το 2009 μεταγράφεται στον ΠΙΕΡΙΚΟ, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ.
- Τη σεζόν 2011- 2012 αγωνίστηκε βασικός σε 28 παιγνίδια στην αντρική ομάδα (Β κατηγορίας) του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης στις υποδομές στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
- Όλα τα χρόνια, συμμετείχε ανελλιπώς σε πάρα πολλά τουρνουά με την ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ,  ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
- Την περίδοδο  2012-2013 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
- Αγωνίστηκε στη μικτή Πιερίας το 2009, 2010 και τη σεζόν 2011-2012 βασικό στέλεχος στην ομάδα ΝΕΩΝ της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ, με συμμετοχή σε όλα τα παιγνίδια.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
- Αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια στόχο σκάουτερ μεγάλων ομάδων, στους αγώνες των μεγάλων τουρνουά και της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ.
- Τη ποδοσφαιρική περίοδο 2012 -2013 επίσημα επιλέχθηκε ως πρώτη επιλογή του Γερμανικού γραφείου    της  SPORT EXPERTE, και από τον  υπεύθυνο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT )
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:
ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕ 22 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ
ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

Είναι κατά βάση αριστεροπόδαρος, με καλή χρήση και του δεξιού ποδιού, Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπάκ, αμυντικού χάφ, ακραίου αριστερού επιθετικού και αριστερό στόπερ.



(ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ)

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ http://soutgoal.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks