ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ: ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 7.45,Μ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑΘΜΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Την Δευτέρα 27 Ιουλίόυ και ώρα 19.45 το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση της ομάδας των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, στο γήπεδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού (Εθνικού) Κατερίνης.
Μετά από 18 χρόνια ζωής του Σωματείου μας, αφού...
σταθεροποιήθηκε στη συνείδηση των φιλάθλων  της Πιερίας, ως ένα υγιές και σοβαρό Σωματείο, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου την άθληση και εκπαίδευση νεαρών παιδιών.Γι αυτό στην πρώτη της ομάδας εκτός των παλιών ποδοσφιαριστών, θα είναι τα νεαρά παιδιά που έχον ήδη συμφωνήσει με την ομάδα, καθώς επίσης και άλλα που θα έρθουν δοκιμαστικά, για να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.
Ο προπονητής Κώστας Μυστακίδης θα ξεκινήσει μία προετοιμασία, σχεδιασμένη με υψηλά προπονητικά στάνταρ, γι αυτό καλούνται τα νεαρά παιδιά και αυτά που δέν έχουν συμφωνήσει ακόμη με την ομάδα και εδικά τα γεννημένα το 2000,199, 1998 και 1997 να προέλθουν στην έναρξη της προετοιμασίας,την Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 19.45 το απόγευμα.
ΤΟ Δ.Σ
http://dioskouroi19.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks