ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ,ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ - ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ | Shoot Goal (ΣΟΥΤ ΓΚΟΛ)

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

..
Σήμερα ο Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ και μπαίνει μπροστά το σχέδιο της οργάνωσης σε πρότυπα 
Ευρωπαϊκά. Πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει με την έλευση του νέου Τεχνικού Διευθυντή, και η οργάνωση του ΠΑΟΚ θα ΣΤΟΧΕΥΕΙ στην μετάλλευση των Ακαδημιών του, αλλά και την αγορά παικτών νεαρής ηλικίας, που θα αποτελούν το μέλλον του ΠΑΟΚ αγωνιστικά και επιχειρηματικά, αφού θα μπορούν να πωληθούν κάποιοι απο αυτούς και να αποφέρουν έσοδα στην ΠΑΕ, ώστε μακροπρόθεσμα να έχει την δυνατότητα  της οικονομικής αυτοσυντήρησης.
Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, μπαίνουν στα πλάνα επιστροφής και ένταξης στην ομάδα, δανεικοί όπως Μυστακίδης, Γιαννούλης κ.α, νεοαποκτηθέντες όπως Χαρίσης, Κοροβέσης.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο υψηλόσωμος αμυντικός χάφ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Μπουζούκης, που είναι 21 ετών και έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος.Θεωρείται σε σωματοδομή,  στύλ και τρόπο παιγνιδιού ένας δεύτερος Τζιώλης. Κάποιοι στον ΠΑΟΚ που είναι  επιφορτισμένοι με το σκάουτιγκ του ΠΑΟΚ, πιστεύουν πολύ στα προσόντα του ποδοσφαιριστή και θα εισηγηθούν την απόκτησή του.

Επίσης στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι 19χρονος επιθετικός του Αιγινιακού Παναγιώτης Κυνηγόπουλος.
http://soutgoal.blogspot.gr/
ΜΑΡΙΟΣ Φ.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks