Η ξεχωριστή συνέντευξη του Κατερινιώτη Σάκη Παντελιάδη (VIDEO)

Τρίτη 7 Απριλίου 2015


,,

Η ξεχωριστή συνέντευξη του Παντελιάδη (VIDEO)
O άσος του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Παντελιάδης, άνοιξε το σπίτι του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube και έδωσε μία ξεχωριστή συνέντευξη παρέα με την οικογένειά του. Δείτε το VIDEO.

Σε μια από τις πιο ιδιαίτερες συνεντεύξεις της ζωής του, ο Σάκης Παντελιάδης μιλάει μαζί με τις τρεις γυναίκες της ζωής του στο επίσημο κανάλι των Αρκάδων στο youtube.

Μάλιστα, ως γνήσιος τζέντλεμαν, δίνει πρώτα το λόγο στη γυναίκα του: "Είναι πολύ ψυχοφθόρο να έχεις άντρα ποδοσφαιριστή, συμβιβαζόμαστε εύκολα γιατί πρέπει να αλλάζουμε πόλεις, να ακολουθούμε. Εχει χαρές και λύπες και πρέπει να τον στηρίζεις και στις δύο περιπτώσεις. Εμένα δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο, αλλά μαζί με τον Σάκη, έπρεπε να αγαπήσω και εκείνο", είπε η Γεωργία.

Η ζωή της ως μητέρα; "Η ημέρα μου με τα δύο παιδιά είναι γεμάτη, περνάει πολύ ευχάριστα. Οπου και να πάμε προσπαθούμε να περνάμε πολύ ωραία. Πηγαίνουμε στο γήπεδο, μας αρέσει, ειδικά η μεγάλη, η Κατερίνα θέλει να παίζει ποδόσφαιρο με τον μπαμπά της στο σπίτι. Βλέπουμε και τα παιχνίδια. Και βέβαια, στα γκολ φωνάζουν".

Ο Σάκης τι λέει για την οικογένειά του; "Οσο δεν έχω υποχρεώσεις με την ομάδα, περνάω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου. Η Τρίπολη είναι μια πόλη πολύ καλή για οικογένεια. Τα παιδιά έχουν πολύ χώρο να τρέξουν, να παίξουν, περνάμε πολύ ωραία. Η Μαρία είναι της μαμάς, έχει κόλλημα μαζί της, η Κατερίνα είναι και των δύο".

Για τον Αστέρα λέει: "Είναι η δεύτερη οικογένεια. Δημιουργούνται σχέσεις στις ομάδες και εξελίσσονται. Από τις ομάδες μένουν οι φίλοι. Η επιτυχία στους ομίλους του Europa League είναι η μεγάλη επιτυχία. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι η μεγάλη επιτυχία που θα ήθελα να θυμούνται οι κόρες μου από τον πατέρα τους, δεν έχει έρθει ακόμα. Ελπίζω να έρθει σύντομα με τον Αστέρα".

Για την πρόκληση του Champions League: "Κάποιοι θα πουν ότι πετάμε στους ουρανούς. Αλλά δεν είναι έτσι. Η ομάδα έχει διάρκεια και όλα είναι εφικτά. Με όλους τους μεγάλους δείξαμε ότι ανταποκρινόμαστε πολύ καλά και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Δείτε το VIDEO:

http://www.contra.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks