Ο Γκάλης θα ξαναπαίξει μπάσκετ!

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

..

Ο Γκάλης θα ξαναπαίξει μπάσκετ!
Μεγάλες στιγμές με μεγάλο Νίκο Γκάλη, την Μεγάλη Τετάρτη! Ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει στα παρκέ, για μία και μοναδική φορά, για φιλανθρωπικό σκοπό, φορώντας τη φανέλα των Ελλήνων βετεράνων, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη!

Το φιλικό, συνδιοργανώνουν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) νομού Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες Βετεράνοι Μπάσκετ για την στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι. Θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, στις 19:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Nick Galis Hall) με σκοπό, την ενίσχυση και τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.

Τους Έλληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές στελεχώνουν οι Γκάλης, Πρέλεβιτς, Κακιούσης, Σιγάλας, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Λυπηρίδης, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Μασλαρινός, Κωνσταντινίδης, Λάππας, Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπαλογιάννης, Κόμματος.

Ο αγώνας φιλίας θα γίνει παρουσία επισήμων καλεσμένων (Πολιτικών, Δημοτικών, Αθλητικών, Αστυνομικών κλπ Φορέων), των Παιδιών και των Υπευθύνων του Παιδικού Χωριού. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα βραβεύσει το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, στο πρόσωπο του κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον προπονητή του Συλλόγου κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τους αθλητές κ. Νίκο Γκάλη, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και κ. Λευτέρη Κακιούση για την τεράστια προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση. Για το κοινό η παρουσία θα είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα (τρόφιμα, οικιακά είδη, είδη υγείας και υγιεινής) για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού S.O.S Πλαγιαρίου.
http://aris.re/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks