ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ «Ας αποκλειστούν, δεν μας ενδιαφέρει»

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

«Ας αποκλειστούν, δεν μας ενδιαφέρει»
...

Για «αυτόνομη νησίδα που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο», στην οποία κρύβονται όλοι πίσω από το αυτοδιοίκητο, έκανε λόγο ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η πολιτική ηγεσία δεν πρόκειται να υποχωρήσει υπό την απειλή ότι οι ελληνικές ομάδες μπορεί να αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Δεν ενδιαφέρει το υφυπουργείο Αθλητισμού το εάν οι ελληνικές ομάδες θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είπε σήμερα το πρωί ο Στ. Κοντονής, δίνοντας εξηγήσεις για τις πρωτοβουλίες που ανελήφθησαν. «Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει», σημείωσε ο κ. Κοντονής, μιλώντας το πρωί στον AΝΤ1.
Επισήμανε ότι «το κλίμα που επικρατεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες που συμβαίνουν και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Αυτό που είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο, αυτό ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας».
Και πρόσθεσε: «Αν οπαδοί των ομάδων βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους και πως και οι ίδιοι θα λειτουργήσουν στον επόμενο αγώνα της ομάδας τους».
Αναφερόμενος στην απόφαση για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας για μια τουλάχιστον αγωνιστική, αναγνώρισε ότι «εμείς δεν έχουμε ως κυβέρνηση το νομοθετικό πλαίσιο, δεν υπήρχε η νομική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα από αυτό που κάναμε».
«Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει σε αυτό που λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο», επισήμανε.
Και συμπλήρωσε: «Στη χώρα μας λειτουργεί μια αυτόνομη νησίδα που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο που κρύβονται όλοι πίσω από το αυτοδιοίκητο που δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση η οποία είναι νομιμοποιημένη από τον ελληνικό λαό να επέμβει και να επέμβει με τρόπο ριζοσπαστικό και κάθετο».
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks