Ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟΚ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟΚ 
Ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφικό ντεμαράζ, καθώς οι Ντέβιτς, Ρικάρντο Κόστα είναι έτοιμοι να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη. Κλείνει..
Κοροβέση για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη «SportDay».

Αισιοδοξία υπάρχει στον ΠΑΟΚ ότι θα ολοκληρωθούν δύο πολύ καλές μεταγραφές, αυτή του Μάρκο Ντέβιτς και του Ρικάρντο Κόστα. Όπως έχει γίνει γνωστό από το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο αυτές υποθέσεις είναι σε καλό δρόμο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Με τον πρώτο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, καθώς άναψε το «πράσινο φως» και ο Ιβάν Σαββίδης. Επιπλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κοντά στο να τα βρει με και με την Ρούμπιν για δανεισμό ενός έτους, ενώ πιέζει και τον σύλλογο του Καζάν και ο 31χρονος επιθετικός, καθώς ξέρει πως δύσκολα θα βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη νυν ομάδα. Είναι πιθανό να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του Ουκρανού επιθετικού, που θα αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν και τον Ρικάρντο Κόστα. Στην παρούσα φάση περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαϊλίγια ο Πορτογάλος στόπερ. Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα. Για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Σπόρτινγκ Λισαββώνας, όπως αναφέρεται στην πατρίδα του. Πάντως, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» του.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι υπάρχει και ο Κριστιάν Νομπόα, συγκριτικά με το ρόστερ που υπήρχε στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Ίσως γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει πει ύστερα από το ματς με τον Πλατανιά ότι δεν υπολογίζει τους Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο και πως δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν ξανά στην αποστολή. Οπότε απομένει μόνο ο Ράζβαν Ρατς ως καθαρή επιλογή, ενώ κόντρα στους Κρητικούς κάλυψε τη θέση ο Γιάννης Σκόνδρας.

Παράλληλα, φημολογείται ότι είναι κλεισμένος για το καλοκαίρι ο Νίκος Κοροβέσης, που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται αριστερά στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα, αλλά μάλλον δεν συνδέονται αυτές οι δύο περιπτώσεις, διότι στον ΠΑΟΚ διακρίνουν ότι δύσκολα μπορεί να βγει η σεζόν με έναν παίκτη σε αυτή τη θέση.

http://www.sport-fm.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks