Ο Άγγελος μετρά τους... στρατιώτες του

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης 
Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός/Ο 61χρονος τεχνικός ζητά αντίδραση από την ομάδα του κόντρα στην Καλλονή, έχοντας στείλει πρώτα το μήνυμά του στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια:
"Αν χάσουμε μπορεί να μην είμαι στον ΠΑΟΚ". Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο για τη συνέχεια της σεζόν και αυτό αποδεικνύεται από μία σειρά γεγονότων τις μέρες που ακολούθησαν τον αποκλεισμό στην Κέρκυρα και την βαριά ήττα στην Τρίπολη.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ εκνευρισμένος με την απώλεια του δεύτερου στόχου (Κύπελλο) και της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει αν οδηγηθεί  σε αποφάσεις για αλλαγές.

Το ματς με την Καλλονή είναι καθοριστικό για τις εξελίξεις και όπως φάνηκε και από το "μπορείτε τίτλο με ή χωρίς εμένα", ο Άγγελος Αναστασιάδης νιώθει πώς βρίσκεται υπό κρίση.

Χθες, στην ομιλία που έκανε για να αναλύσει τα σοβαρά λάθη στο ματς με τον Αστέρα, θέλησε να περάσει το μήνυμα κρισιμότητας του αγώνα με την Καλλονή στους παίκτες του.

"Αν χάσουμε μπορεί να μην είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ", τους είπε χαρακτηριστικά και είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο θέλει να μετρήσει κατά πόσο οι παίκτες έχουν τη διάθεση να παίξουν και για τον προπονητή τους.

Ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει στην υγιή αντίδραση των αποδυτηρίων που μπορεί να φέρει ένα διπλό πραγματικό βάλσαμο στην Καλλονή.

Κι αυτό γιατί μετά ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη πονηρό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Τούμπα και στη συνέχεια (λόγω του ότι είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου) θα έχει δύο εβδομάδες κενό για να ανασυνταχθεί και να βάλει και τις μεταγραφές στη μηχανή του.

Η πιο σκληρή κριτική σε Τζαβέλλα
Ένα τελευταίο στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο είναι πως στην κριτική που έκανε στους παίκτες του για τα λάθη στη Τρίπολη, τις πιο πολλές ευθύνες ο Αναστασιάδης τις επέρριψε στον Τζαβέλλα.

http://www.sport24.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks