Σπάει τη σιωπή του για την εθνική Ελλάδος ο Κατσουράνης

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Σπάει τη σιωπή του για την εθνική Ελλάδος ο Κώστας Κατσουράνης Σπάει τη σιωπή του για την εθνική Ελλάδος ο Κώστας Κατσουράνης.Μπορεί να "πάτησε" τα 35, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης..
δεν κλείνει την πόρτα στην Εθνική και λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σε ομάδα της Ινδίας δηλώνει… διαθέσιμος.

"Δεν ξέρω αν θα κληθώ ξανά στην Εθνική. Αν ο προπονητής με θέλει, μπορούν να με χρησιμοποιήσουν. Δεν έχω πει ‘όχι’ στην Εθνική. Αγαπώ την ομάδα αυτή και ελπίζω πάντα να έχει επιτυχίες. Είτε είμαι σε αυτή, είτε εκτός, είναι το ίδιο για μένα", τόνισε στην ιστοσελίδα goal.com.

Όσο για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ινδία, είπε: «Δεν χρειάστηκε καιρός για να πειστώ να πάω στην Ινδία. Θα προσπαθήσω τα πάντα στην Pune FC City. Δεν έκανε ιδιαίτερη έρευνα προτού να έρθω. Συναντήθηκα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης και ήταν όλοι πολύ ευγενικοί. Μου είπαν για το πλάνο που έχουν για την ομάδα. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω, αλλά θέλω να καθίσω για περισσότερο, να προπονούμαι και να παίζω»

http://www.news.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks