SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός: «Φωτιά» στα «Πηγάδια»

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός: «Φωτιά» στα «Πηγάδια» | onsports.gr
Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) σε ένα ματς το οποίο είναι…
φωτιά και θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Μια έδρα στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός αλλά και οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου είναι αυτή της Ξάνθης και το βράδυ της Πέμπτης (18/12) αναμένεται να διεξαχθεί εκεί ένα από τα κρισιμότερα ματς του πρώτου γύρου. Κόντρα στην Ξάνθη, η οποία νίκησε 4-2 τον ΠΑΟΚ πριν μερικές εβδομάδες και είναι αήττητη στα «Πηγάδια», ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στο… κατόπι του «δικεφάλου του Βορρά» και του Ολυμπιακού.
Οι Ακρίτες, από την πλευρά τους, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το «κάστρο» τους να πέσει και παρουσιάζονται σε εξαιρετικά ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Εκτός αυτού, έχουν την ευκαιρία να «πιάσουν» τη Βέροια στους 24 βαθμούς και να είναι κι αυτοί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, πάει στην Ξάνθη για να δώσει αποδείξεις… πρωταθλητισμού, έχοντας και περισσότερους από 1000 οπαδούς στο πλευρό του. Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος, για τον οποίοι οι «πράσινοι» έχουν κάποια δυσφορία, ενώ αρκετός κόσμος αναμένεται στο γήπεδο κι από την πλευρά των γηπεδούχων.
Χωρίς Γουάλας η Ξάνθη
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε η Ξάνθη την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (18/12) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λοιπόν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γουάλας καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός αντιμετώπισε πρόβλημα στην προπόνηση της Τετάρτης (17/12) και δεν θα δώσει το «παρών» στο προσεχές παιχνίδι.
Αναλυτικά στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή έχουν τεθεί οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Μπαρέττας, Ρούντι, Καπετάνος.
Εκτός οι Ατζαγκούν και Κουτρουμπής
Μπορεί ο Γιώργος Κουτρουμπής να έκανε κανονικά προπόνηση τα τελευταία 24ωρα, όμως, ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Εκτός έμεινε και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Ουασίμ Μπούι. Στην Αθήνα παραμένει και ο Εμίρ Μπαϊράμι ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και την Τετάρτη (17/12), όπως και ο Βαλμίρ Μπερίσα.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ντίνας, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καρέλης
http://www.onsports.gr/Συντάκτης: Χρήστος Γιαννούλης Δημοσίευση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 08.15

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks