Πιερικός-Φωκικός 1-0 - ρεπορτάζ, φώτο, video, συνέντευξη

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Πιερικός – Φωκικός 1-0 (Video)
Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Πιερικό. Οι Κατερινιώτες, που μέχρι και την τελευταία στιγμή έψαχναν χρήματα για να πληρώσουν τους ..
διαιτητές προκειμένου να γίνει το ματς, επικράτησαν 1-0 του Φωκικού και κατέκτησαν ένα πολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στην κατηγορία.
Πιερικός – Φωκικός 1-0 (Video)Το γκολ σημείωσε στο 67' ο Καρτσαμπάς, με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Γιαννούλη. Η ομάδα της Άμφισσας, η οποία στο αμέσως επόμενο λεπτό κλήθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δημητρίου, είχε δοκάρι στο 74', σε σουτ του Γεωργουσόπουλου.
Ο Πιερικός έκλεισε τη σεζόν με νίκη και ελπίζει, ενώ ο Φωκικός θα κάνει γιορτές στην τελευταία θέση του βορείου ομίλου.

http://www.starsports.gr/includes/classes/phpthumb/phpthumb.php?src=../../../uploads/images/articles/stories/pier-fwk2212.jpg&w=530&aoe=1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Ντόσης, Μυστακίδης (63' Παλιάτσιος), Ντόικιτς, Τσιάρας, Γιαννούλης, Σίλβα, Μπουζούκης, Αλεξίου (59' Μανίκας)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Σαΐν (73' Ντάμπος), Σκαρίμπας, Δημητρίου, Γκατσέσα (46' Ευαγγελιδάκης), Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Καρυπιάδης (88' Χαλιώτης), Ρεβυθόπουλος


www.flnews.gr

Η πίεση και ο αποπροσανατολισμός
Χαρούμενος που οι παίκτες του ανταπεξήλθαν στην πίεση του «πρέπει» και πήραν το… εξάποντο δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας. «Το γκολ έφερε εκνευρισμό», είπε ο Γ. Λύτρας.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν μετά το 1-0 του Πιερικού κόντρα στον Φωκικό:
Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): «Χρόνια πολλά σε όλους, Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και ειρήνη. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη. Γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα και σημασία του αγώνα, ήταν ένα "εξάποντο" ματς.
Ξέραμε ότι είχαμε παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και με τον Τύρναβο και στο α' μέρος με τον Αιγινιακό όμως δεν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Παίζαμε λοιπόν και υπό πίεση και θέλαμε οπωσδήποτε το "τρίποντο".
Χαρίζουμε τη νίκη στο πρόεδρό μας ο οποίος κάνει αγώνα για την ομάδα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και στη συνέχεια να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, με μεθοδική δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας. Το γκολ ήλθε από μια φάση δουλεμένη. Το ίδιο ακριβώς κάναμε και στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, όμως τότε ο Σεντεμέντες είχε αστοχήσει. Δουλεύουμε τέτοιες φάσεις στις προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».
Απαντώντας σε ερώτηση περί έλλειψης πάθους των ποδοσφαιριστών του, ο Ζιώγας είπε: «Το πάθος δε διδάσκεται. Είμαι προπονητής και διδάσκω τακτική προσπαθώντας να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πάθος έρχεται και από την εμπειρία και από το πόσο πολύ θέλεις κάτι».
Γιάννης Λύτρας (προπονητής Φωκικού): «Καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με το Πιερικό να έχει τον έλεγχο, χωρίς όμως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Το γκολ που δεχτήκαμε μας αποπροσανατόλισε και δυστυχώς για μας, το δεχτήκαμε σε δύσκολο σημείο. Μετά το 1­0 υπήρξε σε μας εκνευρισμός ενώ αμέσως μετά ήλθε και η κόκκινη κάρτα που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Παρότι παίξαμε με δέκα παίκτες, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι.
«Δεν είδα ακριβώς τι έγινε στη φάση της αποβολής και δε μπορώ να σας πω» ήταν η απάντηση του Λύτρα όταν κλήθηκε νασχολιάσει την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Δημητρίου στο 68'.
Νεκτάριος Σκαρίμπας (ποδοσφαιριστής Φωκικού): «Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο α' μέρος δε μπήκαμε καθόλου στον αγώνα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, όμως το γκολ μας επηρέασε θετικά. Από εκεί και πέρα παίξαμε με πάθος, πιέσαμε, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία ενώ είχαμε και ένα δοκάρι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη για μας όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να σωθούμε».
Πάρης Παλιάτσιος (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Το παιχνίδι για μας ήταν ιδιαίτερο. Θέλαμε τη νίκη πάση θυσία και δουλέψαμε σκληρά για να το πετύχουμε. Από την αρχή της εβδομάδας ο προπονητής μας είχε τονίσει πως η νίκη ήταν για μας μονόδρομος. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως έιναι δίκαιο. Η θέση μας είναι πλασματική. Μετά τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και καλές γιορτές σε όλους».
Πηγή: Katerinisport.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks