Ο Καραγκούνης διαλέγει επόμενο προπονητή της Εθνικής

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

giorgos-karagounis-570 
Ο Καραγκούνης διαλέγει τον επόμενο προπονητή της Εθνικής.Η ΕΠΟ αναζητά το νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας με τους ..
ανθρώπους της ομοσπονδίας να έχουν αφήσει την επιλογή στον Γιώργο Καραγκούνη...
Ο Γιώργος Καραγκούνης αποτελεί την εμβληματική φυσιογνωμία για την «γαλανόλευκη» και είναι ο, πλέον, αρμόδιος για να κάνει την πιο σωστή επιλογή σε ό, τι αφορά το θέμα του προπονητή. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ πιστεύουν πάρα πολύ στον «Κάρα» και υιοθετούν αυτήν την άποψη πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής και ρέκορντμαν συμμετοχών είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για την σωστότερη επιλογή.
Οι ιθύνοντες επιθυμούν έναν Έλληνα προπονητή που θα γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και θα είναι επιπέδου Γιώργου Καραγκούνη. Στην ΕΠΟ φρονούν πως μόνο κάποιος προπονητής που ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού και την φιλοσοφία της Ελλάδας θα βγάλει την Εθνική από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Συνεπώς, ο Γιώργος Καραγκούνης θα εξετάσει ορισμένες περιπτώσεις και θα προβεί στην τελική του επιλογή, με την ΕΠΟ να στηρίζει απόλυτα την απόφασή του και όχι να γίνουν, όσα έγιναν με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

http://www.koolnews.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks