Κι όμως, αρχίζει η FOOTBALL LEAGUE στις 12 Οκτ 2014

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Κι όμως, αρχίζει η Φούτμπολ Λιγκ 
Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων αποφασίστηκε τελικά από τη διοργανώτρια αρχή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ..
στις 10-12 Οκτωβρίου.Τα μέλη του δ.σ. αποφάσισαν πως οι πρώτες έξι αγωνιστικές θα γίνουν κανονικά και στη συνέχεια θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Βασικός χορηγός παραμένει η ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ ο ΟΤΕ TV αύξησε την προσφορά του για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ μένει να αποσαφηνιστεί η οικονομική βοήθεια που θα παράσχει η Σούπερ Λιγκ (ακούγεται για 700.000 ευρώ).
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.  Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE  Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού».


http://thessports.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks