Φάκελος «φωτιά» για το Σερβία-Αλβανία. βαριές ποινές..

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Φάκελος «φωτιά» για το Σερβία-Αλβανία 
Φάκελος «φωτιά» για το Σερβία-Αλβανία.Με βαριές ποινές απειλούνται Σερβία και Αλβανία, έπειτα από τα όσα συνέβησαν στην μεταξύ..
τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016. Δείτε τι αναφέρει ο φάκελος της UEFA.Πειθαρχική δίωξη από την αρμόδια επιτροπή της UEFA σε Σερβία και Αλβανία, για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο της Παρτιζάν, για τα προκριματικά του Euro 2016.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους κλήθηκαν σε απολογία για ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων, χρήση λέιζερ, εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ανεπαρκή οργάνωση σχετικά τα μέτρα ασφαλείας.
Από την άλλη πλευρά, εξίσου βαριές είναι και οι κατηγορίες για τους φιλοξενούμενους και σχετίζονται με την άρνησή τους να αγωνιστούν αλλά και για τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» που εμφανίστηκε στο γήπεδο, πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ανάβοντας τα αίματα μεταξύ παικτών και οπαδών.
Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή στις 23 Οκτωβρίου.
Γιάννης Σταυρόπουλος /http://www.sport-fm.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks