Τα... τσιγάρα στη Νέων ! Απολογίες.ΔΩΝΗ , ΠΟΖΟΓΛΟΥ- Αντιδράσεις..

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η σπασμένη τζαμαρία και τα... τσιγάρα στη Νέων! 

Η σπασμένη τζαμαρία και τα... τσιγάρα στη Νέων!Ένα σπασμένο έπιπλο, μία "κατεβασμένη" τζαμαρία και ένα ποτήρι με αποτσίγαρα...
 συνθέτουν -μεταξύ άλλων- το σκηνικό παιδικής χαράς στην εθνική Νέων, πριν τον διασυρμό με 10-0 από την Ελβετία.
Μόνο ποδοσφαιρική ομάδα δεν θύμιζε η αποστολή της Εθνικής Νέων για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ελβετία, με την εικόνα διάλυσης να φέρνει εν τέλει και τον άνευ προηγουμένου διασυρμό του 10-0. Το gazzetta.gr σας έγραψε από το βράδυ της Δευτέρας για τα ευτράπελα που συνέβησαν τόσο στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσο και σε περιστατικά που συνέβησαν πιο πριν.
Στις υλικές ζημιές μάλιστα που προκάλεσαν οι Πόζογλου και Δώνης κάνοντας... σουτάκια με τη μπάλα μέσα στο δωμάτιο, περιλαμβάνεται μία τζαμαρία την οποία “κατέβασαν”, ενώ έσπασαν κι ένα έπιπλο. Από εκεί και πέρα οι καθαρίστριες φέρονται να βρήκαν έξω από ένα δωμάτιο, ποτήρι γεμάτο με αποτσίγαρα και μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι αποκαλύψεις για την κάκιστη διατροφή των παικτών με τηγανιτές πατάτες, κόκα κόλα, αλλά και κρέπες με σοκολάτα, διαιτολόγιο φυσικά που μόνο σε ποδοσφαιριστές δεν παραπέμπει.
Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφερθεί πως για τη ζημιά που προκάλεσαν οι Δώνης και Πόζογλου πριν το πρώτο φιλικό με τους Ελβετούς, το οποίο έληξε 2-2, δεν τιμωρήθηκαν απλά με αποκλεισμό από το παιχνίδι, αλλά τους απαγορεύτηκε και να δουν το παιχνίδι!
Εντός της ημέρας θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ όπου και θα αποφασιστούν τα μέτρα που θα παρθούν και το τι μέλλει γενέσθαι για τους παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο, αλλά και τον Τζαλοκώστα, ο οποίος βέβαια είναι ήδη "τελειωμένος".
http://www.gazzetta.gr


Πόζογλου και Δώνης σε απολογίαhttp://inpaok.com/wp-content/uploads/2014/10/pozoglou-615x400.jpg 

Οι Στέλιος Πόζογλου και Τάσος Δώνης αναμένεται να τιμωρηθούν από την ΕΠΟ για τη συμπεριφορά τους στην απσοτολή της εθνικής ομάδας των Νέων στην Ελβετία.
Η συμπεριφορά των δύο παικτών στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Νέων πριν αρχίσει το ματς με την Ελβετία αποτελεί την αιτία.
Αμφότεροι, θα απολογηθούν στην ΕΠΟ μετά από πειθαρχικά παραπτώματα που έκαναν με τον κίνδυνο να μην ξανακληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι ορατός!
Σε πρώτο πλάνο είναι ο Πόζογλου. Ο παίκτης που φαίνεται να έχει προκαλέσει τα πιο πολλά προβλήματα πριν τον αγώνα με τους Ελβετούς και από τον οποίο υπάρχουν ουκ ολίγα παράπονα.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με καλύτερους οικονομικούς όρους συμμετείχε λοιπόν στην αποστολή για  το παιχνίδι της Εθνικής Νέων όπου γνώρισε την συντριβή με 10-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας.
http://www.athleticradio.gr/wp-content/uploads/2013/06/donis_tasos.jpg 

Μάλιστα ήταν εκ των βασικών παικτών, όπως στην αρχική ενδεκάδα ήταν και ο Τάσος Δώνης. Αναφορικά με την περίπτωση του Πόζογλου στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν είχαν ενημερωθεί επίσημα για το συγκεκριμένο θέμα έως το βράδυ της Δευτέρας, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.
Πάντως στην περίπτωση που εξακριβωθούν τα προβλήματα που επέφερε στην Εθνική ο Πόζογλου, ο ΠΑΟΚ δεν θα τον αφήσει έτσι. Η πρόθεση σε μία τέτοια περίσταση θα είναι να τιμωρηθεί σκληρά.
Στην ΕΠΟ φέρονται να είναι έξαλλοι με την εικόνα της ομάδας και με τους παίκτες που δημιούργησαν ζητήματα και έτσι όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πιθανά.
Δεν είναι μόνο η κάκιστη αγωνιστική εικόνα, αλλά και οι νοοτροπίες και οι αντιλήψεις που υπήρξαν από μεριάς των ποδοσφαιριστών. Πάντως, από την πλευρά των παικτών διέρρευσε πως δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ για επικείμενη απολογία τους.
Προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχουν βέβαια και οι απαντήσεις του Τζαλακώστα. Ο κόουτς της Εθνικής θα ρίξει… φως και σε αυτήν την παράμετρο στην συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με την ΕΠΟ.
Οι πληροφορίες πάντως μιλούν για πρόκληση υλικών ζημιών στο ξενοδοχείο, αργοπορία στην συγκέντρωση της ομάδας (σ.σ. με ορισμένους να μην αντιλαμβάνονται που ήταν το σωστό σημείο και τι ώρα έπρεπε να μαζευτούν) και αντιαθλητική καθώς και παραβατική συμπεριφορά πριν την αναμέτρηση με τους Ελβετούς.
http://www.polispress.gr
ΠΑΟΚ: Εξιλαστήριο θύμα ο Πόζογλου!
Έγκαιρα το INPAOK σας ενημέρωσε
ΕΔΩ για τις διαρροές από Αθήνα και την ΕΠΟ που ήθελαν την Ομοσπονδία να τα βάζει με τους νεαρούς παίκτες της Εθνικής Νέων για τα δέκα γκολ που δέχτηκε από την Ελβετία. Πλέον οι βολές των… υπευθύνων της ΕΠΟ πέφτουν σε συγκεκριμένα ονόματα: Στέλιος Πόζογλου και Τάσος Δώνης.
Ήδη και πριν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ τα ΜΜΕ από την πρωτεύουσα μιλούν για σκληρή τιμωρία των δύο παικτών λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων! Εκεί στην ΕΠΟ βλέπετε είναι πολύ σοβαροί και δεν διαρρέουν αποφάσεις του.
Η «ξεφτίλα» της U19 έκανε το γύρω το κόσμου και σίγουρα για τα «αφεντικά» της ομάδας φταίνε όλοι οι άλλοι παρά οι ίδιοι που παίρνουν τις αποφάσεις. Τα εξιλαστήρια θύματα λοιπόν θα είναι τα 19χρονα παιδιά με την ΕΠΟ να αποφασίζει να διώχνει άρον άρον τον προπονητή της ομάδας τώρα και μετά το 10-0! Προφανώς πριν από την δεκάρα ήταν άριστος προπονητής και έπρεπε να… φάει δέκα για να φύγει. Άλλωστε μάλλον δεν γνωρίζουν ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για να έχουν στην ομάδα έναν προπονητή-εκπαιδευτή σε μία εθνική ομάδα τόσο «ευαίσθητη» όπως είναι αυτή της U19. Ούτε φυσικά ευαισθητοποιήθηκαν τώρα καθώς αν δεν ερχόταν αυτό το 10-0 τίποτα δεν θα άλλαζε.
Την ίδια στιγμή ΜΜΕ των Αθηνών κάνει υπόδειξη στον ΠΑΟΚ και τον καλεί να τιμωρήσει σκληρά τον Πόζογλου! Βέβαια αν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού που να τολμούσαν να πουν στο «αφεντικό» τους τι να κάνει!
http://inpaok.com/

Η ΕΠΟ, η απολογία και τα "ποδαράκια"

 
Η ήττα από την Ελβετία με το απίστευτο 10-0 φέρνει αναταράξεις στην Εθνική Νέων.Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, Στέλιος Πόζογλου και Τάσος Δώνης θα κληθούν σε απολογία από την ΕΠΟ λόγω της συμπεριφοράς τους στο ξενοδοχείο της Εθνικής.
Η πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών, πάντως, θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τόσο σοβαρό για να καλούνται σε απολογία. Συγκεκριμένα, παραδέχονται ότι έκαναν "ποδαράκια" με την μπάλα στο ξενοδοχείο σπάζοντας ένα αντικείμενο και τονίζουν πως ζήτησαν συγγνώμη από τον Βασίλη Τζαλακώστα, ο οποίος την έκανε αποδεκτή και τους χρησιμοποίησε κόντρα στην Ελβετία.
http://www.contra.gr 


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks