Τρέχω για την Κατερίνη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ένας αθλητικός αγώνας, μια πολιτιστική γιορτή για όλες τις ηλικίες.Τρέχω για την Κατερίνη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.O Οργανισμός..
Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με τίτλο "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ", την Κυριακή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός το άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον επίσημο εορτασμό των "102 χρόνων Ελεύθερης Κατερίνης". Στην διεξαγωγή του συμμετέχουν δεκάδες εθελοντές συλλόγων και οργανώσεων, ενώ σε αυτή την μεγάλη αθλητική γιορτή τους δρομείς θα εμψυχώνουν κατά μήκος της διαδρομής, οι μουσικές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

 

Ήδη η ανταπόκριση των αθλητών, αλλά και φίλων του μαζικού αθλητισμού, που θα λάβουν μέρος είναι μεγάλη και αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα ολοκληρώνονται την Τετάρτη 08 Οκτωβρίου (πληροφορίες στο τηλ. 2351047445, από τις 08:00 π.μ. έως τις 15:00).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, -εκτός από την Πιερία- έχουν καταγραφεί συμμετοχές από την Αττική, την Κορινθία, τη Λάρισα, το Βόλο, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, την Ημαθία, κ.α. μέρη της χώρας, καθώς και από την Κύπρο.

Η συμμετοχή όλων μας είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές και όσοι μπορούν ως αθλητές είναι εξαιρετικά σημαντική.
http://www.pierikoiantilaloi.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks