ΒΙΝΤΕΟ- Τα γκολ του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Superleague

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μακ Κλάους
Δείτε σε VIDEO τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Superleague.Χαμηλά σκορ, αλλά
νίκες-χρυσάφι στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική της Superleague. Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαίο διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά, η Ξάνθη με δέκα παίκτες κράτησε στην Νέα Σμύρνη, ενώ ο Ατρόμητος πήρε, σχετικά, εύκολη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αδύναμη Νίκη Βόλου με 1-0. Η Βέροια συνέχισε την εκπληκτική της πορεία, όπως και η Κέρκυρα, ενώ Εργοτέλης και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1. Τέλος ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Κακό παιχνίδι στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν ένα τραγικό λάθος του Μπανανά στο 87ο λεπτό και νίκησαν με 1-0.


Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 1-1

Η Ξάνθη προηγήθηκε στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή παρόλο που έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 60 λεπτά. Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος.


Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0

Με ένα γκολ του Καραμάνου στο 29', ο Ατρόμητος επικράτησε του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με σκορ 1-0, υποχρεώνοντας παράλληλα τους "ερυθρόλευκους" στην πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.
Ads by NaewSavErAd Options


Παναθηναϊκός - Νίκη Βόλου 1-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Νίκης Βόλου με 1-0 χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν σε ένα παιχνίδι όπου δεν απειλήθηκε λεπτό με τους πράσινους να χάνουν σωρεία ευκαιριών για ένα μεγαλύτερο σκορ.


Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-3

Η Κέρκυρα, με κορυφαίο τον Χαβίτο που πέτυχε δυο γκολ, νίκησε εκτός έδρας με 2-3 το Λεβαδειακό και έφτασε τους δέκα βαθμούς. Χωρίς νίκη οι Βοιωτοί.


Εργοτέλης - Παναιτωλικός 1-1

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 24' με τον Μορένο αλλά ο βελτιωμένος στην επανάληψη Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Λυκογιάννη, για το τελικό 1-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Super League.
Ads by NaewSavErAd Options


Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα  2-0

Η Βέροια παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλο ματς από Καλτσά, Βελλίδη. 

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0

Ο ΠΑΟΚ πήρε το μήνυμα από το... Περιστέρι και απάντησε με τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ. Τιμήθηκε η μνήμη των έξι αδικοχαμένων των Τεμπών









/


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks