Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 1-1σε φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

 
Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 1-1.Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Σκόρερ για τον Δικέφαλο ο Περέιρα, ..
ισοφάρισε ο Ναουμτσέφσκι. Δύο δοκάρια ο ΠΑΟΚ, ένα ο Αιγινιακός.Ο Αγγελος Αναστασιάδης έδωσε την ευκαιρία κόντρα στον Αιγινιακό στον Δημήτρη Παπαδόπουλο να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, παίζοντας ως παρτενέρ του Φακούντο Περέιρα.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-4-2. Πέραν του επιθετικού διδύμου, μπροστά από τον Ιτάνζ από τα αριστερά προς τα δεξιά έπαιξαν οι  Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Κατσικάς και Σκόνδρας, ως κεντρικά χαφ οι Σαββίδης, Τζανδάρης δεξιά ο Γκολάσα και αριστερά ο Μάρτενς. Ο Ισραηλινός και ο Βέλγος επανήλθαν στην αγωνιστική δράση μετά από προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Μόλις στο 3' ο Φακούντο Περέιρα απέδειξε για ακόμη μία φορά την καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, πλασάροντας εύστοχα τον Τόλιο μετά από ασίστ που δέχτηκε από τον Μάρτενς. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε για να ακολουθήσει ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο από το 12' έως το 17'. Ο Αιγινιακός απείλησε αρχικά στο 13', όταν ο Ιτάνζ απέκρουσε δύσκολα εκτέλεση φάουλ του Μασάντο, ενώ στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Κουτσοσπύρος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει προβλήματα στα στημένα του αντιπάλου. Αφού ο ΠΑΟΚ γλίτωσε, στο 16' παραλίγο να γράψει το 2-0. Μετά από γέμισμα του Φακούντο, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε για κεφαλιά ψαράκι, αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Η επόμενη σημαντική φάση σημειώθηκε στο 35'. Ο Μάρτενς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι, όμως, δεν βρήκε στόχο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και τον Αναστασιάδη να αντικαθιστά τον Γκολάσα με τον Τζιόλη, θέλοντας να μην επιβαρύνει περισσότερο τον Ισραηλινό που προέρχεται από τραυματισμό και τον Σκόνδρα με τον Βίτορ. Στο 55' ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ. Ο Περέιρα γύρισε την μπάλα και ο Τζανδάρης που προσπάθησε για την προβολή δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Ο Αιγινιακός κατάφερε, πάντως, στο 61' να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ναουμτσέφσκι μετά από σύγχυση στα καρέ του ΠΑΟΚ βρέθηκε προ κενής εστίας και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει. Οι απανωτές αλλαγές στην συνέχεια δεν βοήθησαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Στο 75' ο Κούστα με κεφαλιά λίγο έλειψε να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ και στο 86' ο Κάκο στάθηκε άτυχος, αφού σημάδεψε με κοντινή προβολή το δοκάρι.

Σχόλιο:

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ από το σημερινό φιλικό ήταν η πρώτη συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το γεγονός ότι ο Φακούντο Περέιρα σκόραρε για ακόμη ένα ματς και η ευκαιρία που πήραν πέντε παίκτες της Κ20, οι Πούγγουρας, Τουμανίδης, Πατράλης, Κάκκο, Κούστα.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός: Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (76' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο (71' Ντος Σάντος), Πολύζος (51' Ρίκκα), Ζούρκος (66' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμηρτζόγλου), Πόποβιτς (66' Καζάκης)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (54' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Βίτορ), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (72' Κάκο), Μάρτενς

http://www.contra.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks