Βατανιακός-Κοζάνη 0-6 Ανώτερη η Κοζάνη.ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

 
Βατανιακός-Κοζάνη 0-6 Ανώτερη η Κοζάνη δίκαιη η νίκη της.Δύσκολη πρεμιέρα για τον νεανικό Βατανιακό που δε ξεκίνησε καλά στο ..
πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και τον 2ο όμιλο, αφού δέχθηκε την πρώτη αγωνιστική βαριά ήττα στην έδρα του από την ομάδα της Κοζάνης.
Το διάστημα των 7 λεπτών στο δεύτερο μέρος (61ο – 68ο) ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους αφού δέχτηκαν τρία γκολ και ουσιαστικά «χάθηκαν» από το παιχνίδι το οποίο είχε μετά διαδικαστικό χαρακτήρα από την πιο έμπειρη, έτοιμη και δυνατή Κοζάνη.
Οι Κατερινιώτες έχουν παράπονα από το αυστηρό πέναλτι του διαιτητή Τζουμαλάκη από τις Σέρρες, με το οποίο έγινε το 0-2 από τους φιλοξενούμενους.
Στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Ντούκα με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Το 0-2 έγινε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαλούτας σε αντροπή του Τσικόπουλου μέσα στην περιοχή του Τζήμα στο 41ο ΄λεπτό.
Το 0-3, το 0-4 και το 0-5 έκανε ο Τσικόπουλος διαδοχικά στο 61ο, 63ο και 68ο λεπτό, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-5.
Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Δρόσος με δυνατό σούτ στο 84ο λεπτό.
Διαιτητής ο Τζουμαλάκης, με βοηθούς τους Καμπούρη, Ζιγκερίδη, όλοι από την ΕΠΣ Σερρών.
Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης) Τζήμας, Μαυρόπουλος, Χαρτοματζίδης, Παναγιωτίδης Σάβ., Καραγιάννης, Πιριτζάους, Παναγιωτίδης Γιώρ. (73΄Ερμάλ), Δαλαμήτρας (55΄Κυπαρίσσης), Φουλίδης, Ποτουρίδης, Βραχνός (65΄Μυλιόρδος)
Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας) Βίδρας, Ντούκα, Ματούλας, Μπιμπιρης, Μαλούτας (65΄Μίνος), Καραμπατζάκης (70΄Αλιατίδης), Τσικόπουλος, Ντεμιράϊ, Γκέγκα, Χαματάϊ, Παπαδόπουλος ( 57΄Δρόσος)

Βατανιακός-Κοζάνη: Η συνέντευξη Τύπου (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη τύπου στο γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη, μετά την ήττα της νεανικής ομάδας του Τάσου Ιωαννίδη με το βαρύ 0-6 απο την Κοζάνη.





..

Βατανιακός-Κοζάνη (φώτο)


















FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks