ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

 
Ανω κάτω τα πάντα στον ΑΡΗ.Την ώρα που όλοι είχαν πάρει την απόφαση πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ήρθε το Ειρηνοδικείο ..
να επαναφέρει στη διοίκηση το Λάμπρο Σκόρδα, να διατηρήσει τους «κίτρινους» στη Football League και ακολούθησαν γεγονότα..   .
Πρώτον ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποχώρησε απ' τον πάγκο. Ο 57χρονος τεχνικός περίμενε την απόφαση, το αποτέλεσμα της οποίας τον οδήγησε στην παραίτηση. Ήδη   στην απογευματινή προπόνηση (που δέ έγινε)   ανακοίνωσε στους ποδοσφιαριστές την αποχώρησή του.
Δεύτερον οι οπαδοί του Άρη στο άκουσμα της απόφασης του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησαν στην κατάληψη του «Κλεάνθης Βικελίδης»,  προκειμένου να μην επιστρέψουν στον Λάμπρο Σκόρδα και τους συνεργάτες να εγκατασταθούν και πάλι στα γραφεία της ΠΑΕ και να ασκήσουν διοίκηση, δείχνοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση.
Τρίτον ο Ερασιτέχνης δέ με χθεσινοβραδυνή του απόφαση αποφάσισε να μήν παραχωρήσει το γήπεδο Χαριλάου για αγώνες, καθώς επίσης και τους χώρους των γραφείων κλπ.
- Εκείνο όμως που προκαλεί  εντύπωση σε ένα ψύχραιμο παρατηρητή (που δέν διακτέχεται απο συναισθηματική οπαδική λογική), ήταν η σιγουριά ότι ο Λάμπρος Σκόδρας δέν θα πετύχαινε τέτοια απόφαση στο Ειρηνοδικείο.
Γιατί, και πώς δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση;Ακουγα τα καθημερινά ρεπορτάζ του Αρη στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και πολλοί δημοσιογράφοι και οπαδοί, δήλωναν με σιγουριά ότι θα κερδίσει η πλευρά Στεφανίδη και ΑΣ ΑΡΗ.
Γιατί τέτοια σιγουριά; Εγώ πίστευα ότι ίσως είχαμε τέτοιες εξελίξεις που θα πυροδοτούσε όλα αυτά.
Γιατί δέν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι το δικαστήριο δικάζει με δικαστές που δέν έχουν οπαδική λογική και ίσως δέν γνωρίζουν και απο τέτοια ψυχολογία.Δικάζουν ξερά με τη λογική και τα νομικά δεδομένα.
Να το πώ με απλά λόγια.Τί δίκαζε χθές η Ειρηνοδίκης; Αίτηση του Σκόδρα για να οριστεί αυτός στη Διοίκηση, με κύριο αίτημα τη σωτηρία της ΠΑΕ, τη μή διάλυσή της, και τη διασφάλιση (όσο είναι δυνατόν) των συμφερόντων των πιστωτών, στους οποίους είναι και οι εργαζόμενοι, ποδοσφαιριστές κλπ.
Ενώ η πλευρά του Στεφανίδη, τί ζητούσε;τη διάλυση της ΠΑΕ και το "φέσι"¨σε όσους ήταν να λαμβάνουν..
Ετσι λοιπόν και με δεδομένη την στήριξη που προσέφεραν στον Σκόδρα  οι παλιοί ποδοσφαιριστές που "είχαν να λαμβάνουν" , με παρέμβαση στο δικαστήριο υπέρ του ,ήταν πολύ πιθανό να εκδοθεί αυτή η απόφαση.
Απορεί κανείς, απο τη πλευρά του ΑΣ δέν το σκέφτηκαν ώς ενδεχόμενο;Δέν θάπρεπε να οπλιστούν με ένα ισχυρό νομικό οπλοστάσιο και στήριξη απο τρίτους;Τόσο σίγουροι ήταν; πίστευαν ότι το μικρό ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου που εκπροσωπούσε ο Σκόδρας δεν θα μπορούσε να πείσει το δικαστήριο για τη λογική του αιτήματός του;Αν αυτό πίστευε ο επίσημος ΑΡΗΣ, έκανε μεγάλο λάθος.. ίσως παρασύρθηκε απο συναίσθημα και οπαδική λογική.
(του Δημήτρη Καλαιτζή)


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks