ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η παρουσίαση των νέων Σχολών!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-apostolou.jpg



«Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα» - Η παρουσίαση των νέων σχολών του Ατρομήτου.Το γ΄ και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε ..
την παρουσίαση της δημιουργίας σχολών του Ατρομήτου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, με πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας τον κ. Τόλη Αποστόλου.

Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας προσπάθειας που ξεκινά, είναι να βοηθηθούν τα μικρά παιδιά έτσι ώστε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να εφοδιαστούν με αρετές πολύτιμες για το μέλλον τους και την σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-apostolou.jpgΟ Τόλης Αποστόλου που θα είναι υπεύθυνος, ανέλυσε το project των Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί ο Ατρόμητος με σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής, ο οποίος μαζί με τον προπονητή της Κ17, Άρη Σαρακηνό εκπόνησε το σχέδιο εκπαίδευσης, που θα δοθεί στις συνεργαζόμενες σχολές.

Ανακοινώθηκαν μάλιστα οι πρώτες τρεις σχολές που εντάσσονται στο δίκτυο και είναι οι εξής:

CHAMPIONS THE SOCCER AKADEMY ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (μίλησε ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Δημητρίου),

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΟΣ στη Λαμία (μίλησε ο ιδιοκτήτης Θανάσης Σέρπανος),

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στη Κατερίνη ( μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών Μιλούτιν Τζίνοβιτς).

Σε όλες τις νέες σχολές παραδόθηκε η σημαία του Ατρόμητου, η οποία θα κοσμεί το χώρο των ακαδημιών.


b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-sxoles.jpg















Παρουσίασαν νέα αποκτήματα, φανέλα και Σχολές οι Περιστεριώτες

Σε μια άψογη και προσεγμένη στη παραμικρή λεπτομέρεια εκδήλωση, ο Ατρόμητος παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης (20/8) τα μεταγραφικά του αποκτήματα, τις νέες του εμφανίσεις, αλλά και τη δημιουργία σχολών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στο «Θέατρο Πολιτών», ο Ατρόμητος παρουσίασε τα νέα καλοκαιρινά αποκτήματα, την φετινή του φανέλα καθώς και τις σχολές του συλλόγου.

Ο Γιώργος Σπανός που έδωσε το παρών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα του αποκλεισμού από την Ευρώπη, στους στόχους εν όψει της νέας σεζόν, ενώ οι Ανδρέας Τάτος, Βαγγέλης Νάστος και Σωκράτης Φυτανίδης ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο για την αποτυχία στο Europa League.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλου Κατώνη, ο οποίος έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό.

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-spanos.jpg















Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, τον απρόσμενο αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Σαράγεβο και έστειλε στον κόσμο το μήνυμά του. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλησπέρα σε όλους. Να καλωσορίσω στην σημερινή εκδήλωση τους φιλάθλους, τα μέλη της διοίκησης, τον Ερασιτέχνη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρίσκονται στην εκδήλωση. Την Κυριακή ξεκινά η νέα σεζόν για την ομάδα και θέλουμε να είναι αντάξια της περυσινής.

Με το ρόστερ που διαθέτουμε, τις μεταγραφές που έχουμε κάνει φέτος και την δουλειά μας, θέλουμε αυτή η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, όπως θα θέλαμε. Είχαμε έναν απροσδόκητο αποκλεισμό στην Ευρώπη από μια χειρότερη ομάδα.

Δεχθήκαμε τρία γκολ, κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και βγήκε στην Ευρώπη.

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela3.jpg















Με πολύ πείσμα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε και την επόμενη σεζόν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε.

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αν είναι καλοπροαίρετη. Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας, αλλά από εκεί και πέρα ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια, είναι άδικος. Έχουμε μια σταθερή διοικητικά και οικονομικά ομάδα, με σπουδαία αγωνιστικά επιτεύγματα. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η ομάδα, αυτά που έχει πετύχει είναι λίγα.

Δεν είναι καθόλου λίγο να τους κοιτάς όλους στα μάτια ανεξαρτήτως ονόματος. Σύμφωνα με τα εφόδια που έχει αυτή η ομάδα θα πετύχει. Πρέπει την Κυριακή να είμαστε όλοι στο γήπεδο για το ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά. Αυτό το ρόστερ μπορώ να πω ότι είναι πιο ποιοτικό και πλήρες από πέρυσι.

Αυτή η ομάδα έχει στόχο να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο μακριά στο Κύπελλο. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που αγαπά αυτή την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι αυτούς. Για όσους έρχονται στο γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι λίγοι ή πολλοί αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους τιμούμε και να τα δίνουνε όλα γι αυτούς».

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela1.jpg















Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα φετινά καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Δημήτρης Λημνιός, Ανδρέας Τάτος, Θανάσης Παπόζογλου, Αλμπέρτο Εγκουέμ, Σπύρος Παπασπύρος, Αντρέι Γκορμπούνοφ και Αλέξανδρος Κούρος.

Με τη σειρά τους δήλωσαν:

Δημήτρης Λημνιός: «Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Μιχαλέτο που δεν βρίσκεται εδώ λόγω ενός προβλήματος υγείας».

Σπύρος Παπασπύρος: «Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Μιχαλέτο».

Αλέξανδρος Κούρος: «Ευχαριστώ τον Ατρόμητο που μου δίνει αυτή την ευκαιρία στην καριέρα μου και όσους με πίστεψαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Αλμπέρτο Εγκουέμ: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Ατρόμητο, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστεψαν και να δώσω το 100% για τη νέα μου ομάδα».

Αντρέι Γκορμπούνοφ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι και εγώ σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, αλλά και τον κόσμο»

Ανδρέας Τάτος: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Ατρόμητο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω να να δικαιώσω τον κόσμο βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχου της χρονιάς. Θέλω επίσης, να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο μας για την εικόνα που δείξαμε στα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Σαράγεβο και για τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη».

Θανάσης Παπάζογλου: «Ελπίζω να είναι μια χρονιά με πολλές επιτυχίες. Ξέρω που ήρθα και ελπίζω με πολλή και σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela2.jpg















Νέα φανέλα με εκπλήξεις και υποσχέσεις

Το β΄ μέρος του προγράμματος περιελάμβανε την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ατρομήτου, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη συνεργασία με την «Macron». Γιορταστικό τόνο έδωσε η προβολή video με το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, αλλά και το backstage για τις νέες εμφανίσεις.

Παρουσιάστηκαν η λευκή, η μπλε, η ανθρακί φανέλα, ενώ σύντομα θα ετοιμαστεί και η φανέλα Custom, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ΄70 με πινελιές από το σήμερα και το ένδοξο αστέρι στο πάνω μέρος δεξιά και το πίσω μέρος αριστερά να κυριαρχεί.

Εκ μέρους της Μacron απεύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Σταύρος Ανδρεαδάκης ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία ενώ προβλήθηκε video με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντα Συμβούλου της Macron, κ. Παβαρέλο που μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ατρόμητο τονίζοντας ότι η εταιρία «είναι περήφανη».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της φανέλας μίλησαν και οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης και Εντουάρντο Μπρίτο, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο για την αποτυχία στην Ευρώπη και έδωσαν την υπόσχεση για επιτυχίες στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Βαγγέλης Νάστος: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας για την εμφάνισή μας στο ευρωπαϊκό ματς, όπου χάθηκε η πρόκριση. Για να κλείσει αυτή η πληγή που μας άφησε ο αποκλεισμός πρέπει να έρθουν επιτυχίες στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Σωκράτης Φυτανίδης: «Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να μπει η ομάδα και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Ο αποκλεισμός αυτός μας έφερε μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να αποκλείεσαι από δυνατότερες ομάδες όπως οι Νιούκαστλ και Άλκμααρ από το να αποκλείεσαι από μια ομάδα, η οποία δεν είναι καλύτερη από σένα. Πρέπει να δείξουμε την δυναμική μας στο πρωτάθλημα».

Εντουάρντο Μπρίτο: «Ξεκινάμε την Κυριακή μια νέα σεζόν. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ελπίζουμε από την Κυριακή να προσφέρουμε νέες χαρές στον κόσμο μας δώσουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο».

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-spanos1.jpg b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela99.jpg


Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 20 Αύγουστος 2014

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks