ΠΑΟ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 4 - 1 για πρόκριση με οδηγό Μπεργκ -βιντεο

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι από χτες ο Παναθηναϊκός.Με οδηγό τον Μπεργκ,ΠΑΟ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 4 - 1.
Με τον Μπεργκ σε ρόλο οδηγού, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει πλέον προς τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη χτεσινή νίκη του στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης επί της δανέζικης Μίντιλαντ στη Λεωφόρο με 4-1. Ετσι, πλέον οι «πράσινοι» απλοποίησαν τη δουλειά τους ενόψει της ρεβάνς την άλλη βδομάδα, αφού ουσιαστικά κλείδωσαν την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Κορυφαίος των πρασίνων στο χτεσινό αγώνα ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε τα 3 γκολ της ομάδα του (21' πεν., 24', 45') ενώ από σουτ δικό του προήλθε και το 4ο, ωστόσο το άγγιγμα της μπάλας από τον Λάουριντσεν στην προσπάθεια του να σώσει το γκολ το κάνει να θεωρείται αυτογκόλ.
Ο Παναθηναϊκός, αν εξαιρέσει κανείς το ξεκίνημα του
http://www.rizospastis.gr/wwwengine/getImage.do?size=medium&id=259688&format=.jpg 

παιχνιδιού, όταν και ήρθε αντιμέτωπος με νέο... κάζο τύπου Σταντάρ, αφού είδε τους φιλοξενούμενους να τον αιφνιδιάζουν και να ανοίγουν το σκορ ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και από τα μισά του πρώτου μέρους κιόλας κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του προηγούμενος στην ανάπαυλα με 3-1. Ετσι πλέον το β` μέρος κινήθηκε στα μέτρα της ελληνικής ομάδας η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επίθεση ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους της. Το γκολ του Λαουρίστσεν στο 13` (φέρει ευθύνη και ο Κοτσόλης) ακολούθησε το προσωπικό σόου του Μάρκους Μπεργκ που μέσα σε ένα 20λπετο είχε αλλάξει τις ισορροπίες για την ομάδα του. Η αποβολή του Σβιατσένκο στο 58` που άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για το «τριφύλλι» που συνέχισε να χάνει ευκαιρίες όσο περνάει η ώρα μέχρι να έρθει η φάση στο 89`. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε και αυτός με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου στο 81'.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (77' λ.τ. Μπούι), Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας (66' Ατζαγκούν), Καρέλης (77' Πέτριτς), Μπεργκ.
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χόγκαρντ, Πούλσεν, Ράσμουσεν (23' λ.τ. Ονουάτσου, 84' Γιάνσεν), Λαούριντσεν, Σβιατσένκο, Ντίκα, Μπάνγκααρντ, Σίστο, Χασάν (59' Λάρσεν), Ουζουτσούκου, Ιγκμπούν.http://www.rizospastis.gr    

  

Τα 3 Γκολ του Marcus Berg από patagooos

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks