Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος του Απόλλωνα Λιτοχώρου

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος νέα μεταγραφή για την Κ17 Στην ομάδα Κ17 του δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο νεαρός Λιτοχωρινός ποδοσφαιριστής ..
Δημήτρης Κλιγγόπουλος.Ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος νέα μεταγραφή για την Κ17 
Ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος νέα μεταγραφή για την Κ17,
Ο παίκτης του Απόλλωνα Λιτοχώρου που βρέθηκε σήμερα με τον πρώην προπονητή του στη Θεσσαλονίκη, αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Γιάννη Μυστακίδη που είχε τον Κλιγγόπουλο πέρσι στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας όπου και είχε την επίβλεψη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι Πουρλιοτόπουλος και Θεοδωρίδης τσέκαραν τον παίκτη και τις δυνατότητες του, είδαν τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα και τον ενέταξαν στην ομάδα κάτω των 17 ετών στον ΠΑΟΚ.
Ο (γεν. 9/3/1998)  ύψους 1,86 ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην 1η ομάδα του Απόλλωνα Λιτοχώρου και έχει βρεθεί στις προεπιλογές των Εθνικών Ομάδων.

 Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των συμφωνητικών ανάμεσα στον Πρόεδρο του Απόλλωνα Λιτοχωρίου, κ. Γιώργο Παπαγεωργίου και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, καλωσόρισε το νέο απόκτημα στην καινούρια του ομάδα.

«Καλορίζικος και σιδερένιος» του ευχήθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης, τα καλύτερα με υγεία και καλοτυχία του ευχόμαστε κι εμείς…
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks