ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ «Μπαμ» με την απόκτηση του φόρ Βλάση Καζάκη

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αιγινιακός! Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη βρήκε τον άνθρωπό της για την επίθεση (μετά την..
αποχώρηση και του Γκέσιου) ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βλάσση Καζάκη!
Ο 31χρονος επιθετικός αποχώρησε πριν λίγες μέρες απ’ την Καλλονή (ύστερα από μια διετία) και με αστραπιαίες κινήσεις, ο σύλλογος της Πιερίας κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και να βάλει πέραν των άλλων πλούσια εμπειρία στη μηχανή της.
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 24 φορές στη Σούπερ Λίγκα, ενώ για πολλά χρόνια και με επιτυχία έχει αγωνιστεί στα «σαλόνια» με την φανέλα της Ξάνθης, του Πανθρακικού, του Ατρομήτου, ενώ έχει περάσει και απ’ τον Εθνικό.
 
Η ανακοίνωση
Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάσση Καζάκη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και θα ενταχθεί στο ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2014-2015.
Ο Β. Καζάκης γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 και έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Εθνικό Πειραιώς, Ατρόμητο, Πανθρακικό και Καλλονή από όπου αποκτήθηκε, ενώ αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks