ΕΘΝ.Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Καλαϊτζής.Μαυρόπουλος στον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Γιώργος Μαυρόπουλος, στον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ. Επέστρεψαν μετά απο 5 χρόνια, εκεί που ξεκίνησαν και για 5 χρόνια έζησαν ..
τις πρώτες ποδοσφαιρικές στιγμές τους.
Μετά τον Βατανιακό και οι δύο ποδοσφαιριστές, εντάχθηκαν γιασ δύο χρόνια στον Πιερικό (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ). Αμέσως μετά απο εκεί εντάχθηκαν στον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, όπου αγωνίστηκαν στην αντρική ομάδα.

 
Ο Γιώργος Μαυρόπουλος αγωνίστηκε έως και σήμερα.
Ο Γιώργος Καλαϊτζής πέρισυ αγωνίστηκε στην Κ20 του Πιερικού, φέτος αγωνίστηκε και πάλι με τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου και πήρε την ελευθέρας απο τον Πιερικό για να μεταγραφεί στον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigZPR-mpGBViTA3z3eb0brq2I5AAIEaVl7TH9Lblbhc-UYqLv43rXpMyqOcjzRGTW0FWBhZ2S6y2M5WVC0KtrMxdFP8HRcp1hgB8tgDnSVYSAr6C9CEF5ygqcTX6sYxbUbVn42QpsGmtPD/s1600/WP_000565.jpg 

Οι δύο ποδοσφαιριστές, αποτελούν μία αλυσίδα παραγωγής ταλέντων στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που τα τελευταία 3 χρόνια, έχει ήδη προωθήσει σε εθνικές κατηγορίες, τους Αφοι Χατζηδίμπα (ΠΑΟΚ),Τζίνοβιτς και Μελικιάν (ΑΤΡΟΜΗΤΟ), Γκανάβα πέρισυ στο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ στη Β ΕΘΝΙΚΗ. και έπεται συνέχεια, αφού στη συζήτηση βρίσκεται ακόμη ένα ποδοσφιαριστής του ΕΘΝΙΚΟΥ για μεταγραφή σε ομάδα της σούπερλίγκ και επίκειται επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών.
Εν τω μεταξύ καθημερινώς γίνονται συζητήσεις για ένταξη νέων ποδοσφαιριστών στον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και θα ανακοινωθούν εντός των ημέρών.
ethnikosneoukeramidiou.blogspot.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks