Η πρώτη του Βατανιακού.Αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Δαδάκος

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Βατανιακού. Αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Δαδάκος.Με πολλά νέα παιδιά στο φετινό του ρόστερ ο ..
Βατανιακός αποτελεί σίγουρα την ομάδα-σκαλοπάτι των ποδοσφαιριστών που επιθυμούν τη διάκριση και την προώθηση τους στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ο Τάσος Ιωαννίδης είδε με ικανοποίηση πολλούς από τους «μικρούς» που υπόσχονται πολλά στον χώρο του Πιερικού ποδοσφαίρου να ανήκουν φέτος στον Βατανιακό και να μένει μόνο η δική του συμμετοχή και καθοδήγηση ώστε αυτά τα παιδιά να γίνουν με τις προσθήκες των έμπειρων παικτών ένα αξιόλογο σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Η σημερινή ήταν κυρίως προπόνηση προσαρμογής σε αυτά που θα ακολουθήσουν και κάπως έτσι θα κυλήσει και το αυριανό πρόγραμμα της Τρίτης.

Από την Τετάρτη η ομάδα θα μπεί σε διπλές προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά το κυρίως πρόγραμμα της φετινής προετοιμασίας.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Κατερίνης την Παρασκευή 1 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα στο Βατάν.

 
Αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Δαδάκος
Τον νεαρό Βαγγέλη Δαδάκο από τον ΓΑΣ Σβορώνου απέκτησε ο Βατανιακός. Πρόκειται για ταλαντούχο επιθετικό ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει για τα πλούσια σωματικά του προσόντα και την καλή του τεχνική με τη μπάλα στα πόδια.
Σίγουρα το ότι θα πάρει από τον Τάσο Ιωαννίδη σε σχετικά τόσο νεαρή ηλικία δουλειά σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, είναι κάτι πολύ θετικό και θα του δώσει περισσότερα εφόδια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Ο Βαγγέλης προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια αφού είναι γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού, της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλη Δαδάκου.

Άμεσα ακόμη 2 προσθέσεις νεαρών, ίσως και 3
Οι νεαροί παίκτες της περιοχής μας βλέπουν τον Βατανιακό σαν το μέσον που θα τους μεταφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι έχουν κλείσει αλλά επειδή δεν ολοκληρώθηκαν δεν μπορούν να ανακοινωθούν ακόμη τα ονόματα 2 ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά.


Ίσως να υπάρξει και 3η (άμεσα) απόκτηση νεαρού ποδοσφαιριστή που αποτελεί «μήλον της Έριδος» αρκετών ομάδων εντός και εκτός Πιερίας.
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks