«Βόμβα» με Σχορτσιανίτη! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"Βόμβα" με Σχορτσιανίτη!  
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος κορυφαίος ελληνικός σύλλογος "ψήνεται" να κάνει το "μπαμ" με την επιστροφή του "Big Sofo"; Ο σκύλος, που μυρίζεται τα.
πάντα, έχει το αποκλειστικό θέμα!
Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω των επεισοδιακών τελικών της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα λίγο πριν το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο "αιώνιοι" δεν έχουν αρχίσει την προεργασία τους για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς. Σαφώς και δεν μπορούμε να να μιλήσουμε ακόμα για κάτι χειροπιαστό, αφού προηγείται το αγωνιστικό κομμάτι και το αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης, ωστόσο πρόκειται για μια ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΗ που έχει ήδη γίνει και, φυσικά, τοποθετείται χρονολογικά πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

Η πληροφορία του sportdog είναι γκαραντί. Δεν χωράει, δηλαδή, αμφισβήτηση. Και προέρχεται από το περιβάλλον του παίκτη. Απ΄ όσα λέει ο ίδιος στους δικούς του ανθρώπους. Αυτούς που εμπιστεύεται με λίγα λόγια. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, λοιπόν, που προέρχεται από σούπερ χρονιά με τη Μακάμπι, με την οποία ανακηρύχθηκε -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά- πρωταθλητής Ευρώπης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Μιλάνο, έχει εκμυστηρευτεί σε κοντινό του πρόσωπο ότι έχει δεχθεί μια πρώτη, ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ αν θέλετε, επαφή από κορυφαία ελληνική ομάδα για να επιστρέψει στην Α1!

Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να είναι, βεβαίως, ο Παναθηναϊκός, που άφησε τον "Σόφο" πέρυσι το καλοκαίρι να αποχωρήσει μην κάνοντας χρήση της οψιόν ανανέωσης που διατηρούσε στο συμβόλαιο του παίκτη. Πρόκειται επομένως για τον Ολυμπιακό τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια πενταετία (2005-2010) με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι εξετάζουν την επιστροφή του "Big Sofo" στην ομάδα αδιαφορώντας στην ουσία για τη θητεία του στον "αιώνιο" αντίπαλο. Ο παίκτης έχει συνδέσει, άλλωστε, περισσότερο το όνομά του με την ερυθρόλευκη φανέλα παρά με τους Πράσινους από τους οποίους πέρασε για μια χρονιά (2012-2013) χωρίς να προλάβει να "δεθεί", όπως λέμε, με το σύλλογο.

Κλικ και έμαθες, γκολ και κέρδισες! Η mybet πληρώνει τα γκολ της Εθνικής μας στο Mundial!

Ο Σχορτσιανίτης λέγεται ότι έχει δεχθεί μια πρώτη ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ από τον Ολυμπιακό που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. ΔΕΝ είναι αρνητικός, δηλαδή, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξαναπατήσει το παρκέ του ΣΕΦ ως φίλος αυτή τη φορά και όχι ως αντίπαλος, όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια που ο "Σόφο" φόραγε τη φανέλα με το τριφύλλι. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, προτού φυσικά πάρει την απόφαση να πάρει μεταγραφή στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ο Έλληνας γίγαντας απογείωσε την καριέρα του στον Λιμάνι, "έφτιαξε" όνομα και πανηγύρισε και έναν τίτλο, το Κύπελλο Ελλάδας, το 2010.

Πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο θηριώδης σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την "ομάδα του λαού". Ο Σχορτσιανίτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο πέρυσι το καλοκαίρι. Επομένως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που έχει μεγάλη συμβολή στη φετινή -τεράστια- επιτυχία της ομάδας του Τελ Αβίβ, που είναι ιδιαιτέρως συμπαθής στον κόσμο της και δεν θα είναι εύκολο ενδεχομένως να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

Όπως και να έχει, πάντως, στην υπόθεση μπορεί να παίξει ρόλο και η επιθυμία του παίκτη. Ο "Σόφο" είναι, πλέον, παντρεμένος, οικογενειάρχης και είναι λογικό να σκέφτεται, μετά το δεύτερο πέρασμά του από την Μακάμπι, να επιστρέψει ξανά στην πατρίδα. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει μεγάλα αγωνιστικά κίνητρα και σαφώς ένα καλό -πιθανότατα και το τελευταίο- συμβόλαιο στην καριέρα του. 

http://www.sportdog.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks