Ποιές ομάδες μπορούν να κάνουν σεξ … στο Μουντιάλ;

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

http://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2014/06/brazil-1.jpg Πρέπει να κάνει σεξ ο ποδοσφαιριστής πριν από τον αγώνα, ή πρέπει να απέχει; Αυτό το μεγάλο ερώτημα εξακολουθεί να είναι γρίφος, με ..
άλλους προπονητές να πιστεύουν ότι η αποχή “ανεβάζει” τους παίκτες με άλλους να πιστεύουν το αντίθετο.
Π.χ στο Μουντιάλ της Βραζιλιάς στους Ολλανδούς επιτρέπεται και τα πηγαίνουν τέλεια, όμως και οι Χιλιανοί που δεν κάνουν σεξ έχουν μέχρι τώρα μόνο νίκες… Οι δύο ομάδες θα παίξουν για την πρωτιά στον όμιλό τους και τότε ίσως καταλάβουμε αν το σεξ κάνει καλό ή οχι.
Το Quartz πάντως που ερεύνησε το θέμα μας αποκαλύπτει αν επιτρέπεται να γίνεται κάτι στα δωμάτια των ξενοδοχείων οπου έχουν καταλύσει οι αποστολές των ομάδων που παίρνουν μέρος στο Μουντιάλ.
Οι Ρώσοι για παράδειγμα έχουν υποχρεωθεί να παραμείνουν αγάμητοι όσο θα βρίσκονται στη Βραζιλία, ενώ αντιθέτως οι Βραζιλιάνοι μπορούν κάνουν όσο σεξ θέλουν, αρκεί να μην κάνουν… ακροβατικά και σπάσουν κανένα πόδι.
Οσο για τους Ελληνες παίκτες; Αγνωσται αι… βουλαί του Σάντος.
Μεξικάνοι, Χιλιάνοι και Βόσνιοι θα πρέπει να απέχουν από το σεξ, όσο θα διαρκεί η παρουσία τους στο Μουντιάλ.
Ο Safet Susic, ο προπονητής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, προέτρεψε μάλιστα τους παίκτες τους να αυνανίζονται, καθώς τους ξέκοψε την κανονική επαφή δια ροπάλου, σε μία συνέντευξη που έδωσε τον Απρίλιο:
«Κομμένο το σεξ στη Βραζιλία. Μπορούν να βρουν άλλες λύσεις, μπορούν ακόμα και να αυνανίζονται. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι προπονητές, εδώ δεν πάμε διακοπές, πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Λέτε αυτό να επηρέασε τους παίκτες του και να έχασαν το παιχνίδι από την Αργεντινή; Για την οποία πάντως, επίσης δεν γνωρίζουμε αν επιτρέπεται το σεξ για τον Μέσι και την παρέα του.
Ο Ρόι Χόγκτσον πάντως και ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, έχουν δώσει πλήρη ελευθερία σε Αγγλους και Αμερικάνους αντίστοιχα, να κάνουν ό,τι και με όποια θέλουν στο κρεβάτι τους.
Γι αυτό ο Clint Dempsey, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των ΗΠΑ εναντίον της Γκάνας, έφερε μαζί του τη γυναίκα του, με την οποία είναι παντρεμένος επτά χρόνια.
Αυστραλοί, Ιταλοί, Ολλανδοί  Ουρουγουανοί και Ελβετοί, μπορούν επίσης να… σκοράρουν ελεύθερα και στο κρεβάτι.
Στους Νιγηριανούς ο προπονητής τους, Στέφεν Κέσι, έβαλε περιορισμούς. Πηδάνε μόνο οι παντρεμένοι, καθώς, επιτρέπεται το σεξ μόνο με τις γυναίκες τους, όχι όμως με γκόμενες ή αρραβωνιαστικές.
Και οι Γάλλοι έχουν περιορισμούς. Μπορούν να κάνουν σεξ, αλλά εξαρτάται από τη συχνότητα και τη διάρκεια. Ενας γιατρός που προσελήφθη από την Ομοσπονδία για να δώσει τις οδηγίες του αποφάνθηκε ότι το σεξ μπορεί να είναι χαλαρωτικό, αλλά όχι αν κρατάει όλη νύχτα.
Μάλλον ο Ντεσάμπ θα παίρνει τηλέφωνα στα δωμάτια για να φωνάξει «Τέρμα το χαλάρωμα, τα… κεφαλάκια μέσα».
Αν και οι Ισπανοί είναι ελεύθεροι να κάνουν όσο σεξ θέλουν, εκεί το πρόβλημα ίσως το δημιούργησαν οι WAG’s. Μπορεί ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε να ήθελε τους παίκτες του χορτάτους, όταν έφτασε όμως η Σακίρα στη Βραζιλία, έκανε μια περίεργη δήλωση στους δημοσιογράφους:
«Θα έχω σε απόσταση τον Πικέ, ο οποίος πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν θέλω να του αποσπάσω την προσοχή», δήλωσε στο Fox News Latino η Λατίνα τραγουδίστρια. Λέτε και οι υπόλοιπες να έκαναν το ίδιο και γι’ αυτό οι Ισπανοί γυρίζουν τόσο γρήγορα στο σπίτι τους;
ΣΕΞ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ: Η ΛΙΣΤΑ
Αλγερία: Αγνωστο
Αργεντινή: Αγνωστο
Αυστραλία: Αγνωστο
Βέλγιο: Αγνωστο
Βοσνία: Απαγορευμένο
Βραζιλία: Επιτρέπεται
Καμερούν: Αγνωστο
Χιλή: Απαγορευμένο
Κολομβία: Αγνωστο
Κόστα Ρίκα: Με περιορισμούς
Ακτή: Αγνωστο
Κροατία: Αγνωστο
Εκουαδόρ: Αγνωστο
Αγγλία: Επιτρέπεται
Γαλλία: Με περιορισμούς
Γερμανία: Επιτρέπεται
Γκάνα: Αγνωστο
Ελλάδα: Αγνωστο
Ονδούρα: Αγνωστο
Ιράν: Αγνωστο
Ιταλία: Επιτρέπεται
Ιαπωνία: Αγνωστο
Κορέα: Αγνωστο
Μεξικό: Απαγορευμένο
Ολλανδία: Επιτρέπεται
Νιγηρία: Με περιορισμούς
Πορτογαλία: Αγνωστο
Ρωσία: Απαγορευμένο
Ισπανία: Επιτρέπεται
Ελβετία: Επιτρέπεται
Ουρουγουάη: Επιτρέπεται
Αμερική: Επιτρέπεται
http://www.karfitsa.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks