ΠΙΕΡΙΚΟΣ:ΠΑΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΣ ,ΙΤΣΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ;

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Μετά τον Καρτσαμπά, τον Νίκου, τον Δαλαμήτρα που έκαναν προσφυγή και έμειναν ελύθεροι.Μετά την αποχώρηση πολλών άλλων απο το φετινό ..
ρόστερ, ιδιαίτερα του Αποστολίδη,του Λαζαρίδη, την διαφαινόμενη αποχώρηση και του Μανίκα, αλλά και άλλων, κατατέθηκαν και άλλες προσφυγές  και έχουν ήδη συζητηθεί, αλλά δέν έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα:΄οπως έχουμε πληροφορηθεί απο βέβαιες πηγές ο Δημήτρης Ιτσιος (γεννηθείς 1995), ο Θάνος Παπατόλιος(γεννηθείς 1994), ο Δημήτρης Πατσογιώργος (γεννηθείς 1994), έχουν καταθέσει προσφυγή κατά του Πιερικού,με αίτημα καταβολή δεδουλευμέων και τη λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα.
 
Οι προσφυγές και των τριών έχουν συζητηθεί και είναι θέμα ημερών η έκδοση των αποφάσεων, που μάλλον θα γίνουν δεκτές και οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι και δέν θα βρίσκονται στην ομάδα την επόμενη σεζόν.
Τα πιό ταλαντούχα και νεαρά παιδιά  της ομάδας θέλουν να φύγουν.Παιδιά που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην σωτηρία της ομάδος, παρά του ότι αγωνιζόταν χωρίς απολαβές.
Και αναρωτιέτια κανείς.Ποιοί θα μείνουν;Με ποιούς θα πορευτεί η ομάδα στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά;
Βοά.. η ποδοσφαιρική πιάτσα.Γινόμαστε δέκτες διαφόρων απόψεων και θέσεων.
Πολλοί άρχισαν να λένε φράσεις του στύλ "πιό ελκυστική η Καισσάρεια απο τον Πιερικό" και άλλα τέτοια που δέν θέλουμε να αναφέρουμε για να μήν θεωρηθεί ότι εμείς υποτιμούμε τις άλλες ομάδες του Νομού μας που κάνουν πολύ καλή δουλειά... 
Εντονος προβληματισμός στις διάφορες συζητήσεις, πολλοί ανησυχούν,αλλά λίγοι μιλάνε, λίγοι προτείνουν και άλλα πολλά που δέν είναι της ώρας να τα πούμε..
Απο τον Πιερικό για το θέμα αυτό; Επίσημα; τίποτε.
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν λύσεις, γιατί όπως δείχνουν έως τώρα τα πράγματα, η κατάσταση είναι απελπιστική σε όλα τα μέτωπα, οικονομικό και αγωνιστικό και η νέα χρονιά προμηνύεται όχι απλά δύσκολη αλλά.. μαύρη.
http://kraxtis-gr.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks