Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη μέρα του... πολέμου

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

 
Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη μέρα του... πολέμου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τους.
«πράσινους» να θέλουν το 34ο πρωτάθλημα.Η ώρα που περίμεναν όλοι στον Παναθηναϊκό, από την πρώτη προπόνηση της σεζόν έφτασε! Οι «πράσινοι» απόψε το βράδυ (19:45, ΝΕΡΙΤ) υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος!
Μετά το break στο break του Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του πήραν και πάλι την κατάσταση στα χέρια τους και πλέον ξέρουν καλά πως η κατάκτηση της κούπας εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά τους χέρια!Στο ΟΑΚΑ απόψε το βράδυ δε θα πέφτει... καρφίτσα! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εξαφανίσει και το τελευταίο μαγικό χαρτάκια με την ΚΑΕ να ανακοινώνει sold out!Πλέον, κόσμος και ομάδα μετράει αντίστροφα για την τοποθέτηση του 34ου πρωταθλήματος δίπλα στα υπόλοιπα στον ουρανό του ΟΑΚΑ!
http://www.onsports.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks