Άρης / Οριστικά στις 25 Ιουνίου η ΓΣ της ΚΜΑ του Αρη

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Koinwnia Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη στις 25 Ιουνίου.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση..
του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι έξι, μεταξύ αυτών φυσικά και ο απολογισμός της διοίκησης του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης, αλλά και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΜΑ: “Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, ώρα 12:00 στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014. Η ώρα και το μέρος διεξαγωγής της συνέλευσης θα ανακοινωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.
Koinwnia 
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και ψηφολεκτών
2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ
3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
4. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη χρήση 2013 – 2014
5. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
6. Διάφορα θέματα
Η είσοδος στο χώρο της ΓΣ θα επιτρέπεται μόνο σε μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιουδήποτε δημόσιου εγγράφου με φωτογραφία“.
http://arenafm.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks