Στη Super League η Κασσιόπη, μια "ανάσα" μακριά η ...

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στη Super League η Κασσιόπη, μια "ανάσα" μακριά η Νίκη!
Την πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο ανόδου στη Super League ανέδειξε η 13η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Αυτή είναι η Κασσιόπη, η οποία με το 1-0 επί του Ηρακλή έφτασε στον στόχο της, κάτι που είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει και η Νίκη Βόλου, με το 2-1 στα Ψαχνά επί του ....τοπικού Ηρακλή.
Κοινώς, οι "Φαίακες" θα είναι αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική των αγώνων κατάταξης. Ενώ οι "μπλε" της Μαγνησίας θα χρειαστούν έναν βαθμό κόντρα στον Ηρακλή, τον οποίον υποδέχονται στο "Πανθεσσαλικό", προκειμένου να εξασφαλίσουν και αυτοί την άνοδό τους στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 46 ολόκληρα χρόνια!
Η Κυριακή (01/06) θα είναι σημαντική όσον αφορά το ματς στα Χανιά. Ο τοπικός ΑΟ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες κέρδισαν Φωστήρα (1-0) και Αιγινιακό (2-0), αντίστοιχα και πλέον σε 90' θα... λύσουν τις διαφορές τους με «έπαθλο» πιθανότατα τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ κόντρα στην Ξάνθη. Οι Κρητικοί χρειάζονται μόνο νίκη για να προσπεράσουν, ενώ στους Βολιώτες αρκεί το «x».
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
ΑΟ Χανιά – Φωστήρας 1-0
Ολυμπιακός Βόλου – Αιγινιακός 2-0
Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου 1-2
Κέρκυρα – Ηρακλής 1-0

Η βαθμολογία των πλέι οφ (Μετά από 13 αγώνες):
1. Κασσιόπη 28
2. Νίκη Βόλου 26
3. Ολυμπιακός Βόλου 24
4. Χανιά 21
5. Ηρακλής Ψαχνών 18
6. Ηρακλής 15
7. Αιγινιακός 13
8. Φωστήρας 9

14η αγωνιστική, Κυριακή 1 Ιουνίου:
ΑΟ Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου
Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών
Αιγινιακός – Κασσιόπη
Νίκη Βόλου – Ηρακλής
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks