Θέλει Ιταλία ο Γλύκος.. δηλώσεις του μάνατζερ του ...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014



glikos

Μπορεί να έχει πρόταση για ανανέωση συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ ωστόσο φαίνεται πως ο τερματοφύλακας του “Δικεφάλου” Παναγιώτης Γλύκος, κοιτάει προς Ιταλία….


Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του, ο μάνατζερ του παίκτη Νίκος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην Ιταλική ιστοσελίδα europacalcio.it τόνισε: «Το όνειρο του Παναγιώτη είναι να παίξει στην Serie A. Ο Γλύκος έχει συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα και τέσσερα στο Europa League και στόχος του είναι να παίξει στην Ιταλία. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».(ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΝΑ 984)
Επίσης μιλώντας σήμερα (30-5-2014) στον ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΑΔΙΟ, δήλωσε και ξεκαθάρισε λέγοντας ότι "το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι αν παίξει εξωτερικό".. ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τις επαφές μας με Ιταλία... άν κλείσει μία τέτοια μεταγραφή θα οφεληθεί και ο ΠΑΟΚ.. δέν μπορεί δέν να φέρει εμπόδιο σε μία τέτοια μεταγραφή όταν το επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής... υπάρχουν κάποιες προτάσεις.. δέν έχει πρόβλημα ο Παναγιώτης ο Γλύκος κάποιο πρόβλημα με την ομάδα... το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2014....Καλό είναι να περιμένουμε και την πορεία του στο Μουντιάλ, γιατί και ο Παναγιώτης θα οφελεηθεί άν έχει καλή παρουσία εκεί, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα οφεληθεί... το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ είναι σχετικά απο τα πιό μικρά...δέν νοιώθει όμως αδικημένος γιατί ο ΠΑΟΚ τον βοήθησε... αυτά μεταξύ άλλω είπε ο μάνατζερ του Γλύκου νίκος Ζαφειρόπουλος.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks