ΠΑΟΚ: Σενάρια και… διάψευση για Παπαδόπουλο

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΑΟΚ: Σενάρια και… διάψευση για Παπαδόπουλο 
Η παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπολου στην Τούμπα έδωσε «τροφή» για αρκετά σενάρια που αφορούσαν και τον ΠΑΟΚ, όμως, ο άσος της Σάλκε ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει την.... καριέρα του στη Γερμανία.
ΠΑΟΚ: Σενάρια και… διάψευση για ΠαπαδόπουλοΈντονη ήταν η φημολογία που αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήθελε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ. Λαβή για να «φουντώσουν» ακόμα περισσότερα τα σενάρια, έδωσε η παρουσία του νεαρού στόπερ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο 22χρονος αμυντικός, παρά το γεγονός ότι δηλώνει οπαδός του «δικεφάλου του Βορρά», θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σάλκε.
«Είδα τον ΠΑΟΚ και σε αυτό το παιχνίδι, γιατί υποστηρίζω αυτή την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι σκοπεύω να φύγω από την Σάλκε. Είμαι παίκτης της Σάλκε και σκέφτομαι πως θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Read more: http://www.newsbomb.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks