ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ.. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛ....

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

1.Έξαλλοι είναι οι «ερυθρόλευκοι» με την διαιτησία του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως ο Κερκυραίος ρέφερι έβριζε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ.....
παράλληλα, τον χαρακτηρίζει ανίκανο και γεμάτο εμπάθεια με τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.
Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει τα όρια της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.
Για όλα αυτά, αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία».

2.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα αναφέρει η επίσημη θέση του Ολυμπιακού, σχετικά με τη διαιτησία του Τάσου Κάκου, στο ντέρμπι της Τούμπας και με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα, τονίζει:
«Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός; Όπως λέει ο λαός, θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος… Ο ΠΑΟΚ με τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης εκφράζει την αδυναμία να κατανοήσει πόσα παραπάνω πράγματα απειλεί να κάνει ο Ολυμπιακός με τους διαιτητές και πόσα επίσημα όργανα να αντικαταστήσει, καθώς σήμερα γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας πρωτοφανούς και δίχως ορίων επίδειξης θράσους!
Ο Ολυμπιακός που δεν είχε δει παίκτη του να αποβάλλεται για δυόμισι χρόνια και δεν το είδε φυσικά ούτε σήμερα στην περίπτωση της χειρονομίας του Σαλίνο, ο Ολυμπιακός που δεν έχει δει διαιτητή να καταλογίζει εις βάρος του πέναλτι για δυόμισι χρόνια και δεν το είδε ούτε σήμερα στη φάση που γκρεμίστηκε ο Αθανασιάδης (περιπτώσεις που αξίζει να ερευνηθούν αν είναι… παγκόσμιο ρεκόρ), ξεπερνά τον εαυτό του διαρρέοντας υπό μορφή επίσημης θέσης ότι θα επιληφθεί της κατάστασης.
Προφανώς μόνο με τρεις φάσεις υπέρ του σε ντέρμπι στην Τούμπα δεν είναι ικανοποιημένος… Δική μας υποχρέωση, είναι να μην του ξαναδώσουμε αγωνιστικά την ευκαιρία να πάρει τρεις αποφάσεις υπέρ του».

3.«Πυρ και μανία» είναι η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού με τη διαιτησία του Γιάννη Κάμπαξη από το Σύνδεσμο της Εύβοιας, αφού στην ομάδα του Αγρινίου θεωρούν ότι οι αποφάσεις του ρέφερι καθόρισαν το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης με τον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Οι άνθρωποι του συλλόγου, που σήμερα εορτάζει 88 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του, φωνάζουν για την αποβολή του Γκάλο στο 85ο λεπτό (δεύτερη κίτρινη σε εννέα λεπτά) καθώς και για τη δεύτερη αποβολή του Κουτρουμάνου στις καθυστερήσεις του αγώνα, στη φάση που ο αμυντικός του Παναιτωλικού χρεώθηκε με πέναλτι.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, σε πολύ έντονο ύφος και με οξύτατους χαρακτηρισμούς για τη διαιτησία της αναμέτρησης: «Σήμερα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής. Άντεξε πολλά, είναι όρθιος και περήφανος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει τη ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του "διαιτητή" Κάμπαξη, που αποσβολωμένο το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε στο γήπεδο Λιβαδειάς;».
Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι πριν από τον Παναιτωλικό, που ήταν ο άμεσα «θιγόμενος», η ΠΑΕ Ξάνθη είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση για το ίδιο θέμα: «ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. "ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ" από τη Χαλκίδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια περήφανο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!»

4. Η SKODA Ξάνθη μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό εξέδωσε ανακοίνωση για το εν λόγω παιχνίδι και για τον ρέφερι του αγώνα Γιάννη Κάμπαξη χαρακτηρίζοντας των υπέρλαμπρο αστέρι.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
«ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ» από τη Χαλκίδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια περήφανο ελληνικό «ποδόσφαιρο!!!».



FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks