ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 0-1 - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
Χωρίς να υπάρχει  διαφορά δυναμικότητος μεταξύ των δύο ομάδων,Η Δόξα Μοσχοχωρίου κατάφερε να πάρει το τρίποντο μέσα στο Κεραμίδι, σέ ένα πολύ καλό παιγνίδι με την ομάδα του Εθνικού, παιγνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά..
και στην τύχη.
Με σοβαρές και πάλι ελλείψεις σε θέσεις κλειδιά για την ομάδα του Εθνικού, αφού δέν υπήρχε στη σύνθεση κανείς απο τα σέντερ μπάκ που διαθέτει η ομάδα. Οι παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν τις θέσεις αυτές ήταν δύσκολο να ανταποκριθούν πλήρως,αλλά σε γενικές γραμμές τα κατάφεραν,
Ετσι στο πρώτο ημίχρονο   τις θέσεις αυτές κάλυψαν άλλοι παίκτες και έτσι η ομάδα αποδυναμώθηκε λίγο στην επιθετική της γραμμή, γι αυτό και στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα Μοσχοχωρίου ήταν ελαφρώς καλύτερη, με την ομάδα του Εθνικού να παίζει έξυπνα διαβάζοντας αρχικά το παιγνίδι.
Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και  ιδιαίτερα τα γεμίσματα στην άμυνα της τοπικής ομάδος, εξουδετερώθηκαν όλα απο τις κέραιες επαμβάσεις στον αέρα του τερματοφύλακα Τσιαμπέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε.Μπήκε αλλαγή σε θέση στόπερ ο Κεσόπουλος (παρότι είχε να πάιξει 4 μήνες), έγιναν εσωτερικές αλλαγές σε αρκετές θέσεις παικτών και η ομάδα του Εθνικού ισορόπησε το παιγνίδι.Αρχισε να κυκλοφορεί τη μπαλλα καλύτερα και σιγά σιγά, βγήκε στην επίθεση δημιουργώντας δύο καλσσικές ευκαρίες να προηγηθεί στο σκόρ, η μία μάλιστα μετον Κωστόπουλο στο 80 λεπτό, ήταν εκείνη που έκρινε το παιγνίδι, αφού πέρασε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδος, αλλά κλείστηκε στα πλάγια και δεν μπόρεσε να σκοράρει.Ετσι στην επομενη φάση στο 87 λεπτό, η ομάδα του Χοσχοχωρίου πέτυχε το 0-1 με ένα φαλτσαριστό συρτό σούτ του Γκόλια, μέσα απο την περιοχή, αφού εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση αμυντικών.
- Καλή η ομάδα της Δόξας, αλλά ο Εθνικός απέδειξε ότι παρά τις ελλείψεις, διαθέτει ταλέντο και χτυπά στα ίσια όλα τα παιγνίδια αποδίδοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ):ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΤΣΙΩΜΗΣ,  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ (75 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ), ΣΚΟΥΡΤΙ, ΚΡΟΜΥΔΑΣ (45 ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ) 

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ:ΜΠΟΥΤΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Α, (89 ΚΟΥΤΖΑΣ), ΣΕΡΑΠΑΛΗΣ, ΒΑΝΑΣΑΣ Δ,ΒΑΣΙΟΥΡΗΣ, ΒΑΝΑΣΑΣ Β, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΤΛΙΑΚΑΣ (89 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ), ΓΚΟΛΙΑΣ, ΣΤΑΦΙΔΑΣ, ΣΑΛΔΗΣ (ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Ε)
... 

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 14ης-Βαθμολογία-Επόμενη 15η αγωνιστικήΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012-  ∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ   1-5


ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ  0-5


ΙΑΣΙΟΥ- ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥΗΜΗΤΡΙΟΥ  6-3


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  1-2


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ- ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ  Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  3-0


ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ  1-1


ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ -∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ  1-0


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 0-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Πύδνα Κίτρους  38

2.Διόσκουροι 36

3.Ταύρος Ελάφου 33

4.Διαγόρας Σεβαστής 32

5.Δόξα Μοσχοχωρίου 26

6.Γ. Ολύμπιος Λόφου 24

7.ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 22

8.Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 21

9.Όλυμπος Βροντούς 19

10.Αναγέννηση Σβορώνου 18

11.Ατρόμητος Κατερίνης 15

12.Δίας Δίου 12

13.Όλυμπος Α. Σπυρίδωνα 8

14.Μακεδονικός Ν. Εφέσσου 6

15.Ακαδημία Κατερίνης 5

16.Δίας Α. Δημητρίου 4


ΕΠΟΜΕΝΗ 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

2 ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006

3 ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΠΌ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

4 ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

5 Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

6 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

7 ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
8 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Δόξα Μοσχοχωρίου (Φωτορεπορτάζ)
 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ  http://pieriasport.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks