«Λάθος να λέμε πως είμαστε φαβορί»! (vids) - Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-11/1042331.jpg?itok=xsLRz7vn 
Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2013
Ο Μίτσελ θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει Μπενφίκα, τόνισε πως περιμένει ψυχή και πάθος από τους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως το ματς της Τρίτης είναι άλλο από αυτό της...
Πορτογαλίας!
   
Πίστη Μίτσελ για Μήτρογλου και ομάδα

Ο Ισπανός τεχνικός φανέρωσε αρκετές από τις σκέψεις του ενόψει Μπενφίκα στην συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη. Ο Μίτσελ στάθηκε στην αγωνιστική νοοτροπία του Ολυμπιακού και στην επιδίωξη όλων στην ομάδα για νίκη και καλή εμφάνιση. Πιο αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Είναι διαφορετικό το αυριανό ματς σε σχέση με την Λισσαβώνα και πόση πίεση υπάρχει για την πρόκριση;

Πιστεύω πως θα είναι ένα ματς διαφορετικό. Ακόμα και εάν είχαμε κερδίσει θα ήταν αλλιώτικο. Δεν πρέπει να νιώθουμε καμία χαρά ή σιγουριά για αύριο. Θυμόμαστε το προηγούμενο ματς. Να περπατήσουμε στον ίδιο δρόμο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Σκεφτόμαστε το παρόν και όχι το μέλλον. Δεν θα σκεφτούμε τι θα γίνει στο ενδεχόμενο νίκης. Θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για τη νίκη. Παρότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Λισσαβώνα αύριο ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαστε και οι δύο ίσοι στον αγωνιστικό χώρο.
Σε απόδοση 2.35 στην sportingbet η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα

Συμφωνείτε με τον Σάμαρη για το πάθος και την δύναμη για την Μπενφίκα; Ο αυριανός αγώνας θα είναι αλλιώτικος;

Δεν ξέρω τι είπε ο Σάμαρης. Εμείς θέλουμε να έχουμε περισσότερο ψυχή και πάθος. Όχι ό,τι απαραίτητα είμαστε έτσι. Δεν μένουμε στην Λισσαβώνα. Θα ήταν λάθος να πούμε πως είμαστε το φαβορί για αύριο λόγω του αγώνα εκεί. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς όπως στην Λισσαβώνα. Να προσέξουμε πολύ γιατί η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να δείξουμε προσοχή με την χαρά. Με την μεγάλη ευφορία.

Η Μπενφίκα ισοφάρισε μετά από λάθος του Ρομπέρτο. Στην Πορτογαλία έκανε πολλά λάθη. Πιστεύετε πως θα επηρεαστεί αύριο;

Δεν τον έχουμε δει καθόλου να επηρεάζεται στην Λισσαβώνα. Γενικά δεν τον έχουμε δει έτσι. Είναι ένας τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου και περιμένουμε να τον δούμε να το δείχνει αυτό αύριο.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει αρκετά γκολ στην ροή του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως έχει δεχθεί γκολ από στημένα. Πόσο έχετε βελτιωθεί στον τομέα αυτόν;

Εμείς δουλεύουμε πολύ στις στημένες. Και όταν είναι υπέρ μας και εναντίον μας. Επίσης στο ματς με την Λισσαβώνα δεχθήκαμε 4 κόρνερ απ' τα οποία μόνο στο ένα είχαμε απειλή. Δεν είμαστε δυσαρεστημένοι. Θεωρούμε πως είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι περίεργο πως στην Πορτογαλία παίξαμε πολύ ωραία αλλά από την πλευρά μας δεν εκτελέσαμε τόσα κόρνερ. Παρόλα αυτά μιλάμε για αύριο.

Στην ιεραρχία πριν την Λεωφόρο Νο1 ήταν η Μπενφίκα; Τι θα κάνετε εάν ανοίξουν αύριο οι ουρανοί και βρέξει πολύ;

Πάλι θα βρέξει; (γέλια). Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το 1ο που έχουμε να παίξουμε. Έτσι τώρα είναι η Μπενφίκα. Η πιο καλή προετοιμασία έρχεται από τις νίκες. Ανεβάζεις ψυχολογία. Εάν βρέξει αύριο να μας φέρνουν πιο γρήγορα από την Πορτογαλία τα αδιάβροχα. Και ένα κουστούμι και μία γραβάτα.

Πιστεύετε ακόμα τα όσα είπατε για τον Ζεσούς; Είδατε κάποιον παίκτη της Μπενφίκα που σας εξέπληξε θετικά;

Ναι τα είπα αυτά για τον Ζεσούς γιατί τα πίστευα. Και για τον προπονητή και για τον σύλλογο. Από εκεί και πέρα δεν με εξέπληξε κάποιος. Όλοι στην Ευρώπη γνωριζόμαστε. Είναι και επάγγελμα και υποχρέωση και χόμπι. Αυτό που συνέβη είναι πως μας άρεσε πολύ το πως παίξαμε εμείς και θέλουμε να το επαναλάβουμε αύριο.

Νιώθετε την απουσία του Μασάντο; Είναι έτοιμος για αύριο;

Ο Πάολο την τελευταία εβδομάδα. Κάνει πολύ καλές προπονήσεις. Τις 2 τελευταίες είναι μαζί μας κανονικά. Θα γίνει σήμερα το τελικό τεστ να δούμε εάν θα τον υπλογίζουμε. Θέλουμε όλους τους παίκτες μας για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μακάρι να είναι μαζί μας.   

Μήπως το κλειδί για αύριο είναι η καλύτερη ισορροπία και η διαχείριση των δυνάμεων καθώς θυμόμαστε το ματς με την Παρί και τα 2 διαφορετικά ημίχρονα;

Πιστεύω πως με την Παρί ισορροπία υπήρχε. Παίζαμε με μία ομάδα που ανά πάσα στιγμή δείχνει τις δυνάμεις της και κάνει ζημιά. Η διαδρομή μας έως τώρα είναι πολύ καλή. Έχουμε δείξει σε όλα τα ματς τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Όμως επίσης δεν μας επιτρέπεται να πάρουμε ανάσα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αύριο.

Στο πρώτο παιχνίδι στην Λισσαβώνα είδαμε και είδατε έναν Ολυμπιακό να μην κινδυνεύει σχεδόν καθόλου. Τι χρειάζεται για να έχουμε μία ανάλογη εικόνα αύριο; Έχετε αποφασίσει για την ενδεκάδα;

Θα αρχίσω από το τελευταίο. Αύριο η αποστολή θα έχει όλους τους παίκτες εκτός από τον Ολαϊτάν. Όμως παρόλο που έχω αποφασίσει για αποστολή και 11άδα έχουμε ακόμα μία προπόνηση όπου μπορούν να γίνουν διάφορα.

Αύριο θέλουμε να τα κάνουμε όλα καλά όπως στην Λισσαβώνα. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να παίξουμε ως ομάδα. Εάν το κάνουμε αυτό σίγουρα θα είναι όπως στην Πορτογαλία. Και ναι εμπιστευόμαστε τόσο πολύ τον Μήτρογλου. Είναι ένας τόσο σημαντικός παίκτης που θα ποντάρουμε πάνω του και για αύριο. Αυτό είναι για την ερώτηση που θα κάνατε.

Σάμαρης: Στο τέλος εμείς νικητές, παγκόσμια κλάση ο Κώστας!

Ο Ανδρέας Σάμαρης που θα είναι βασικός στον αγώνα με την Μπενφίκα εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μίλησε για την ποιότητα της ομάδας του και το γεγονός πως εάν είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη με την βοήθεια και του κόσμου θα κερδίσει. Επιπλέον εγκωμίασε τον Μήτρογλου κάνοντας λόγο για φορ παγκόσμιας κλάσης.

Ανδρέα πόσο διαφορετικό περιμένεις τον αγώνα;

Θεωρώ πως τα 2 βασικά δεδομένα είναι πως περιμένουμε την Μπενφίκα πολύ διαφορετική. Το 2ο και το πιο βασικό είναι το γήπεδό μας, ο κόσμος μας που μας δίνει δύναμη και ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία.

Θεωρείς πως η πίεση αυξάνεται για αύριο;

Νομίζω ότι αυξάνεται η πίεση λόγω του αποτελέσματος στην Λισαββώνα. Μας έχει δώσει την τύχη στα χέρια μας για το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση. Είναι σημαντική η πίεση και για εμάς και για την Μπενφίκα. Στο τέλος πιστεύω πως θα είμαστε εμείς οι νικητές και ο κόσμος μας θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και δύναμη.

Με νίκη στο ματς ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση. Πιστεύεις πως είναι το παιχνίδι της χρονιάς;

Θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό έως τώρα. Σίγουρα 2 ματς πριν το τέλος των ομίλων δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση. Είναι το μεγαλύτερο βήμα αλλά όχι το τελικό. Θυμόμαστε πως με 10 βαθμούς ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε. Φέτος όμως οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας και είναι και πολλές.

Είσαι βασικός με πολύ καλά παιχνίδια στον Ολυμπιακό και κλήθηκες στην Εθνική. Πως το βιώνεις;

Η αλήθεια είναι πως είχα πει στην παρουσίασή μου πως ήθελα να δώσω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων. Θέλω να δουλέψω πιο πολύ για να βελτιωθώ. Αυτό που με κάνει περήφανο είναι πως έχω γίνει καλύτερος και ως παίκτης και ως άνθρωπος. Συνεχίζω να προσπαθώ για να δικαιώσω τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και όλους όσοι με έχουν εμπιστευθεί και έχουν πιστέψει σε μένα.

Ποια είναι η άποψή σου για την Μπενφίκα;

Σίγουρα είναι μία ομάδα με αρκετούς παίκτες με ποιότητα. Είναι πολύ επικίνδυνη στην επίθεση. Να την προσέξουμε ως σύνολο. Πέρυσι έχασε 2 τίτλους στα τελευταία λεπτά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι έως το τέλος για να μην μας κάνει την ζημιά. Εάν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε.

Μίλησες με τον Σαβιόλα και τον Ρομπέρτο για την Μπενφίκα;

Από την 1η στιγμή ο Χαβιέρ και ο Ρομπέρτο μας μίλησαν για την Μπενφίκα. Για την δυνατή της έδρα, κάτι για το οποίο δικαιώθηκαν. Μας μετέφεραν πως είναι μία ομάδα που διατηρείται πάντα υψηλά στην Ευρώπη ό,τι ρόστερ και εάν έχει. Είναι διαφορετική σε σχέση με τότε που έπαιζαν όμως μας είπαν να προσέξουμε γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα και ικανή να σου κάνει ανά πάσα στιγμή την ζημιά.

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για το ματς και πόσο βοήθησε η νίκη στην Λεωφόρο;

Σίγουρα η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ στην ψυχολογία για τα ματς που έρχονται. Υπερτερούμε στο πάθος, την δύναμη και την ένταση στο παιχνίδι μας. Έχουμε φορ παγκόσμιας κλάσης, όπως τον Μήτρογλου. Ο Κώστας είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής ενώ έχουμε και άλλους πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό γκολκίπερ με κίνητρο για κάθε ματς. Είμαστε μία ομάδα που υπερτερούμε γενικά και εάν εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

gazzetta.gr


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks