Παγκόσμια Ελλαδάρα παίζει Μουντιάλ! - Η άφιξη των παγκόσμιων Ελλήνων! (videos+photos) - βιντεο με ταγκόλ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013
Βραζιλία ερχόμαστε!!! Η Εθνική μας ομάδα θα είναι παρούσα και στο μεγάλο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας κάνοντας για ακόμα μια.... φορά όλους τους Έλληνες περήφανους. 
Με την κληρονομιά του πρώτου αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος κατέβηκαν στη National Arena του Βουκουρεστίου για να "σφραγίσουν" το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας και τα κατάφεραν.
Αφού άφησαν τους παίκτες του Βίκτορ Πιτούρκα να πιστέψουν για είκοσι λεπτά πως μπορούν να πετύχουν την επική ανατροπή, οι Έλληνες διεθνείς "χτύπησαν" με τον συνήθη ύποπτο, Κώστα Μήτρογλου, και άφησαν... ξερούς 55.000 Ρουμάνους. 
Στο 23' και μετά από την φλύαρη όπως αποδείχτηκε κατοχή των γηπεδούχων, η "Τυπάρα" Γιώργος καραγκούνης έβγαλε έτοιμο γκολ στον Μήτρογλου και ο Killer της "γαλανόλευκης" έβαλε σε θέση οδηγού την Ελλάδα. 
Οι Ρουμάνοι τα έχασαν. Έχασαν τον προσανατολισμό τους, το αγωνιστικό τους πλάνο και οι Ρουμάνοι οπαδοί ξαφνικά σώπασαν, μετανιωμένοι ίσως για το γεγονός ότι αποδοκίμασαν έντονα κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. 
Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε. Οι αντίπαλοί μας συνέχισαν να πιέζουν χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Καρνέζη για να ξανομπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης. 
Για να φτάσουμε στη φάση του 55' όταν έγινε το απίστευτο. Ο Τοροσίδης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα από την ελληνική περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Χολέβα και κατέληξε στα δίκτυα της ελληνικής εστίας. Ε και; Οι... ψυχάρες της ελληνικής ομάδας δεν αντιμετωπίσαν κανένα πρόβλημα στην εκ νέου πίεση των Ρουμάνων, οι οποίοι όσο περνούσαν τα λεπτά και αφού άφησαν στην άκρη τα νεύρα του έδειξαν να αποδέχονται τη μοιρα τους.
Το τελευταίο σφύριγμα του Μάζιτς αποτέλεσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους Έλληνες παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος. Μοναδική άσχημη στιγμή στον θρίαμβο της Εθνικής ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα με τον ιατρικό επιτελείο να κάνει λόγο για ρήξη έσω πλαγίου.  
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ρουμανία (Βίκτορ Πιτσούρκα): Ταραρουσάνου, Μάτσελ, Ρατ (26’ Λατοβλέβιτσι), Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Τανάσε, Στάνκου (86’ Γκρόζαβ), Τόρζε (56’ Νικουλάε), Μαξίμ, Μαρικά.
Στον πάγκο: Λόμποντ, Λούτσιν, Γκάρντος, Γκριγκορέ, Νικολίτσα, Γκαμάμ, Κότσιτς, Κεσερού, Παντιλίμον.
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (73’ λ.τ. Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80’ λ.τ. Μανωλάς), Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (73’ Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.
Στον πάγκο: Σηφάκης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Νίνης, Φορτούνης, Ταχτσίδης.
Συντάκτης : 
Λίγο μετά από τις 04:00 τα ξημερώματα και με σχεδόν δίωρη καθυστέρηση, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας επέστρεψε στην Αθήνα από το Βουκουρέστι και γνώρισε την αποθέωση από δεκάδες Έλληνες, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του.
Το pamesports ήταν στο αεροδρόμιο...
VIDEOS: Τα γκολ στο Ρουμανία - Ελλάδα 1-1
Συντάκτης : Pamesports.gr
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης Ρουμανία - Ελλάδα. 0-1 23' Μήτρογλου 1-1 55' Αυτογκόλ Τοροσίδη
 http://www.pamesports.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks