ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 3-2 ΜΕ ΧΑΤΡΙΚ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δετέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Παρά τις πάρα πολλές ελλείψεις και πάλι βασικών παικτών, ο ΕΘΝΙΚΟΣ έδειξε ότι έχει βάθος στο ρόστερ του και τα παιδιά που αγωνίζονται, έχουν και ποιότητα και θέληση να διακριθούν. Οι απουσίες του Οικονόμου, του Σαμαρά , του Τάκου  και του Μιχαηλίδη, δέν ήταν δυνατόν να αλλάξουν κάτι το σημαντικό στην ομάδα του Εθνικού,που απο το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκε δυνατά, με ...στόχο τη νίκη.
Η ομάδα του Εθνικού απο το πρώτο ημίχρονο επέβαλε το ρυθμό της και πέτυχε το πρώτο γκόλ στο 15 με φοβερό σούτ έξω απο την περιοχή του Πανίκα Κωστόπουλου.
Στο 28 λεπτό του αγώνα βλακώδης ενέργεια του Σίμου Κωστόπουλου να φτύσει αντίπαλο του στοιχίζει την κόκκινη κάρτα και έτσι η ομάδα του Εθνικού μένει με δέκα παίκτες.Στο ίδιο λεπτό είδε κόκκινη και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Ολύμπου Ηλίας Παπαχρήστος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να βοηθήσει να αποφευχθεί συμπλοκή, αλλά αφού ο ίδιος αναγκάστηκε να σπρώξει και κάποιον είδε και εκείνος την κόκκινη κάρτα.
Στο 25 λεπτό ο Παναίκας χτυπά και πάλι, αφού εκμεταλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα της Βροντούς και πετυχαίνει το 2-0.
Παρότι ο Εθνικός αγωνιζόταν με δέκα πάικτες δημιούργησε και άλλε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσιώμη,  τον Μαυρόπουλο και τον Τζιάτζιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να πετυχει και τρίτο γκόλ.Στο 55 λεπτό ο Σταύρος Τσαουσίδης βλέπει την δέυτερη κίτρινη (κόκκινη) για μαρκάρισμα και έτσι ο Εθνικός μένει για τα επόμενα 35 λετπά με εννιά πάικτες.
Με έξυπνη τακτική και με 9 παίκτες ο Εθνικός κατάφερε να πετύχει το 3-0 και πάλι με τον Πανίκα Κωστόπουλο, ύστερα απο εξαιρετική κάθετη μπαλια (μισό γκόλ) του Θάνου Τζιάτζιου.
Ο Ολυμπος Βροντούς που διαθέτει καλή ομάδα και δυνατά παιδιά, στ ατελυταί αλεπτά έκανε την αντεπίθεσή του και κατάφερε να πετύχει δύο γκόλ στο 80 με τον Παρσόπουλο και στο 85 με φοβερό σούτα έξω απο την περιοχή του Δημόπουλου έγινε το τελικό σκόρ 3-2.
ΔΑΙΤΗΤΕΣ:ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ, ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να τονισθέι ότι η ιδιαιτερότητα του χθεσινού παιγνιδιού ήταν ότι ο προπονητής του Εθνικού Κώστας Μυστακίδης βρίσκεται στην Γερμανία και την ομάδα κοουτσάρισε ο Καλαϊτζής Δημήτρης που κατάγεται απο τη Βροντού και απο την άλλη δύο παράγοντες του Ολύμπου Βροντούς, ο Νίκος Καλαιτζής (πρόεδρος) και ο Θανάσης Καλαιτζής (προπονητής), δηλαδή Κράμερ - εναντίον Κράμερ.
Το παιγνίδι ήταν πολύ καλό, που άν εξαιρέσει κανείς την λαθος κίνηση του παίκτη του Εθνικού Σίμου Κωστόπουλου, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων επέδειξαν, αγωνιστικότητα, δυναμισμό,πάθος, καθαρότητα σοτ παιγνίδι τους αλλά και ήθος στην συμπεριφορά τους, εφαρμο΄ζοντας πολλές φορές το fair play..
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ):ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ (89 ΜΑΝΩΛΑΣ), ΤΟΣΚΑΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ (80 ΞΑΦΗΣ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟς Π, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ (88 ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ), ΤΣΙΩΜΗΣ 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ):, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Γ, ΝΙΚΟΥ (65 ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ,ΚΟΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, (65 ΓΚΟΡΤΣΟΣ).

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 13ης-Βαθμολογία-Επόμενη 14η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 0-6
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  2-1
∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ∆ΙΑΣ -∆ΙΟΥ 5-0
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ- Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 3-3
ΜΑΚΕ∆ΟΝ. Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2-2
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  3-2
∆ΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  3-1
∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ -ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  6-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Πύδνα Κίτρους  35
2.Διόσκουροι 33
3.Διαγόρας Σεβαστής 32
4.Ταύρος Ελάφου 30
5.Δόξα Μοσχοχωρίου 23
6.ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 22
7.Γ. Ολύμπιος Λόφου 21
8.Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 21
9.Όλυμπος Βροντούς 18
10.Αναγέννηση Σβορώνου 15
11.Ατρόμητος Κατερίνης 15
12.Δίας Δίου 9
13.Όλυμπος Α. Σπυρίδωνα 7
14.Μακεδονικός Ν. Εφέσσου 6
15.Ακαδημία Κατερίνης 5
16.Δίας Α. Δημητρίου 4

ΕΠΟΜΕΝΗ 14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1.ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
2 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ -ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
3 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 -ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
4 ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ- ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
6 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
7 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
8 ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ -ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks