ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Σήμερα στις 14.30 στο Δημ.Γήπεδο Καλλονής - Με αλλαγές στο παιχνίδι Κυπέλλου

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 Αθλητισμός
Έτοιμος για μίνι-λίφτινγκ είναι ο Πιερικός, στο σημερινό αγώνα με την Καλλονή εκτός έδρας για το Κύπελλο.
Η ήττα στην Κατερίνη με 2-1 και ο αγώνας της Δευτέρας στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου οδηγούν τον Γιώργο Φοιρό στην απόφαση για... φρεσκάρισμα στην...
ενδεκάδα και αλλαγές, ώστε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς για τη συνέχεια, αλλά και συνάμα ευκαιρία συμμετοχής σε άλλους παίκτες.
Έτσι, από την αποστολή των μελανόλευκων «κόπηκαν» ο γκολκίπερ Λαμπάκης και οι Μανίκας, Αποστολίδης, Καθάριος, Ιασωνίδης, Γ. Ιορδανίδης, Κέρι και Ντόικιτς, με την ενδεκάδα να αποτελεί γρίφο.
Συγκεκριμένα, στη 18άδα του Πιερικού μετέχουν οι Πατσιογιώργος, Παπατολίκας, Αθανασίου, Νίκου, Κρουσταλέλης, Σερέτης, Ν. Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Μπρίτο, Ελευθεριάδης, Στεφανίδης, Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης, Καραγκούνης, Νικολίτσης, Παπαδόπουλος.
Γιώργος Φοιρός: «Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»
Για την πρώτη νίκη του Πιερικού, αυτή με αντίπαλο την Καβάλα το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τη συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα, μίλησε στο «Μ» ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Φοιρός.
«Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία μας, περιμέναμε τη νίκη για να αλλάξει το κλίμα.
Η συνέχεια για μας θα είναι καλύτερη, αν και έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια (στο Γαζώρο και την Καρδίτσα) από τα οποία ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βαθμούς», είπε αρχικά συνεχίζοντας στο πού κρίθηκε ο αγώνας:
«Το ήθελαν πολύ οι παίκτες μας. Ξεκινήσαμε με άγχος, όμως μετά το 20' απελευθερωθήκαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού χάσαμε πάλι πολλές ευκαιρίες.
Με ικανοποίησε όμως το ότι παίξαμε σωστό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες.
Είχαμε την τύχη να πετύχουμε γκολ. Αξίζαμε τη νίκη αυτή. Παρόμοια ήταν η εμφάνισή μας και σε προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε σε σωστό δρόμο, όμως το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Αυτός μας ενδιαφέρει».
Για την εμφάνιση νέων παικτών, αλλά και το ματς κυπέλλου της Πέμπτης με την Καλλονή, τέλος, ο κ. Φοιρός είπε:
«Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ίσως είναι η πρώτη φορά που από τους έντεκα παίκτες οι οκτώ με εννιά είχαν πολύ καλή απόδοση.
Από εκεί και πέρα για τον αγώνα με την Καλλονή θέλουμε να έχουμε αξιόλογη παρουσία, θα χρησιμοποιήσω αρκετούς παίκτες που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα».

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks