Κόντρα του Βατανιακού με Σάββα Χιονίδη!

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 Αθλητισμός
Εξαλλος είναι ο πρόεδρος του Βατανιακού, Γεράσιμος Ποτουρίδης, που κατήγγειλε μέσω της mikriliga.com την απρόθυμη στάση του Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, για παραχωρητήριο του Α' ΔΑΚ της πόλης για έδρα των νεοφώτιστων, από τη στιγμή που το γήπεδο του Βατάν δεν μπορεί να πάρει άδεια ενόψει ...Football League:
«Είμαστε πυρ και μανία με τον Δήμαρχο κ. Χιονίδη και θα εκδώσουμε ανακοίνωση. Θέλαμε το παραχωρητήριο του Α' ΔΑΚ πριν την κλήρωση της Πέμπτης, για να πάρουμε κλειδάριθμο με τον Πιερικό. Μας παραπέμπουν στο Β' ΔΑΚ, που δεν έχει προβολείς και είναι ακατάλληλο για χρήση.
Ο κ. Χιονίδης πήρε αυτή την απόφαση μόνος του και είπε σε μέλος της διοίκησής μας «Τι το θέλατε και ανεβήκατε;». Το γήπεδο του Βατάν δεν μπορεί να πάρει άδεια, αλλά αν ο δήμος έκανε τα απαραίτητα έργα, δεν θέλαμε καμία σχέση με το Α' ΔΑΚ.
Έχουμε ανθρώπους που μπορούν να το συντηρούν, γι' αυτό πληρώνονται. Δεν έχουμε ανθρώπους που καταστρέφουν τα πάντα».
«Θέλουμε... Λάρισα!»
Για να συνεχίσει ο Ποτουρίδης: «Θα ζητήσουμε για έδρα ή το AEL FC από τη Λάρισα, ή το Αλκαζάρ που θα εδρεύει ο Τύρναβος. Αφού δεν μας θεωρούν δημότες Κατερίνης, θα κάνουμε τη δουλειά μας στη Λάρισα.
Ο κ. Χιονίδης ξέχασε να μας συγχαρεί για την άνοδο και τον νιώθουμε απέναντί μας. Η έγκρισή του δε για παραχωρητήριο του Α' ΔΑΚ Κατερίνης ως δεύτερη έδρα του Αιγινιακού, που ανήκει σε άλλο δήμο, φανερώνει ξεκάθαρα ότι κάτι έχει μαζί μας».
Τέλος, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου θα δώσει φιλικό την Κυριακή, στις 18:00 εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks