ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΠΑΠ τέλος για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΠΑΠ τέλος για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός αρνείται τη χορηγία του ΟΠΑΠ και ετοιμάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη...
Σύμφωνα με αναφορά στο Διαδίκτυο χθες το βράδυ, η πειραϊκή ΠΑΕ παραιτήθηκε...
από τη χορηγία του ΟΠΑΠ, καταγγέλλοντας ότι η παρουσία του Δ. Μελισσανίδη στον Οργανισμό και στην ΑΕΚ δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό, ενώ η ίδια πηγή τόνιζε πως οι Πειραιώτες προτίθενται να κινηθούν δικαστικά για ποινικά κολάσιμες ενέργειες του επιχειρηματία.
Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Β. Μαρινάκης φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».
Το γεγονός ότι ο Δ. Μελισσανίδης είναι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ το έχει καταγγείλει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Στ. Βελλής, ενώ δεν αποκλείεται ανάλογη στάση να κρατήσουν από εδώ και πέρα και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.
Στα αγωνιστικά, «παρών» δήλωσε ο Εντινγκά για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κονγκολέζος αμυντικός χαφ προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα, ενώ το ευχάριστο για τον Μίτσελ είναι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αφού έχει συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό τη φετινή χρονιά.
Σε τετ α τετ που είχε με τον Ισπανό τεχνικό, του είπε πως νιώθει πολύ καλά και αν το κρίνει μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και το Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη, ενώ κατέληξε: «Το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση...».
Ο Εντινγκά είχε ιδιαίτερη συνομιλία και με τους Καρεμπέ, Ισά (παρακολούθησαν χθες τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Ελπίδων, με Λετονία και Μάλτα αντίστοιχα), με τον Καρεμπέ να τον προετοιμάζει ψυχολογικά για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Παπαδόπουλος χθες έκανε πιο έντονο αερόβιο πρόγραμμα και αναμένεται στο ματς με τον Παναιτωλικό την επόμενη αγωνιστική να είναι ετοιμοπόλεμος.
Από τον Ολυμπιακό διαψεύστηκαν κατηγορηματικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο ότι ο Τόρες έχει τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο και γι' αυτό θα είναι ετοιμοπόλεμος τον Δεκέμβριο. Από τον Ολυμπιακό τονίστηκε πως ο Τόρες θα είναι έτοιμος ιατρικά σε 2-3 εβδομάδες.
Νέο δημοσίευμα χθες στη Ρουμανία ανέφερε πως οι νταμπλούχοι προσφέρουν στον Ρουμάνο γκολκίπερ Ταταρουσάνου, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Στεάουα, 1 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks