Πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της ΕΠΣ Πιερίας Στην Κατερίνη οι Ελπίδες ΕΛΛΑΔΑΣ – ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αθλητισμός
Αναγνωρίζοντας το αξιόλογο και παραγωγικό έργο που επιτελείται το τελευταίο διάστημα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέθεσε στην πόλη της ...
Κατερίνης τη διεξαγωγή ενός Ευρωπαϊκού χαρακτήρα αγώνα.
Πρόκειται για τη σημαντική συνάντηση στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του UEFA - EURO U-21 της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σουηδίας, αγώνας που θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 2013 στο Α' Δ.Α.Κ. της πόλης μας.
Το παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της δημοτικότητας των δύο ομάδων, ιδιαίτερα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Εθνικής μας η οποία επικράτησε με 5-0 επί της Μάλτας και μαζί με την Πολωνία, τη Σουηδία και την Τουρκία θεωρούνται οι αξιολογότερες ομάδες του 7ου προκριματικού ομίλου.
Γνωρίζοντας τη σημαντικότητα της διεθνούς αυτής συνάντησης οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ. Πιερίας προετοιμάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να υποδεχθούν, να φιλοξενήσουν και να τελέσουν τον Ευρωπαϊκό αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ήδη ο υπεύθυνος επιθεώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων της UEFA προτείνει τόσο το Α' όσο και το Β' Δ.Α.Κ. Κατερίνης, γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν το πρώτο για τον αγώνα και το δεύτερο για την προπόνηση του Εθνικού μας συγκροτήματος.
Ανάλογη θετική εικόνα εξέφρασε κατά την επίσκεψή του και το μέλος της Διοίκησης της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Αργύρης Βούλγαρης, ικανοποιώντας έτσι και τη φιλοσοφία της Ε.Π.Σ. Πιερίας η οποία στοχεύει πλέον στην ανάδειξη και του Β' Δ.Α.Κ. (περιοχή Καταφυγιώτικα) ως δεύτερου αξιόλογου αθλητικού πόλου ικανού να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
Ήδη οι απαραίτητες εργασίες στα δύο Δ.Α.Κ. βρίσκονται στο τελικό στάδιο και πού γρήγορα θα είναι στη διάθεση των αγωνιζομένων.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπαράσταση που βρίσκει από το Δήμο Κατερίνης και ιδιαίτερα από το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης δηλώνει:
«Η Ένωση μας γύρισε σελίδα. Οριοθετεί νέες προοπτικές για την πληρέστερη και πολυποίκιλη ανάπτυξη και ανάδειξη του Πιερικού Ποδοσφαίρου. Σ' αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε πέρα από τη συμπαράσταση των συλλόγων και των φιλάθλων, άρτιες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Είμαστε ευτυχείς που σ' αυτή μας την προσπάθεια βρίσκουμε αρωγό και συμπαραστάτη το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Σάββα Χιονίδη, έναν πραγματικά αγνό φίλαθλο και γνώστη του αθλητισμού. Τον ευχαριστούμε πολύ.
Επιπρόσθετα θεωρώ ότι η Πιερία θα ανταποκριθεί και με την παρουσία της θα μας δικαιώσει στην επιλογή της Ε.Π.Ο. για τη διεξαγωγή της διεθνούς συνάντησης των ποδοσφαιρικών ομάδων της Εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία για έναν θεσμό που όλη η Ευρωπαϊκή οικογένεια στηρίζει.
Αυτό των Ελπίδων. Το Β' Δ.Α.Κ. για τον συγκεκριμένο αγώνα θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο της Εθνικής. Σίγουρα θα το αξιοποιήσουμε περισσότερο».
Τέλος στις 28 Οκτωβρίου 2013 κλιμάκια των τεχνικών επιτροπών UEFA και Ε.Π.Ο. θα επισκεφθούν και θα επιθεωρήσουν τα γήπεδα της Πιερίας εν' όψη της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Νέων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2015 στο Νομό μας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks